Получени подаръци от играта Коледа и и извън нея.... 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
И аз се радвам, че всичко ти е харесало :) Благодаря и за обаждането- искрено щастлива звучеше... Най-ме зарадва това, че каза че си си била харесала комплекта, който ти избрах :)
Хубави празници желая на всички! :)

boneli, много се радвам, че подаръкът е пристигнал невредим и съм успяла да те зарадвам.Благодаря и за обаждането.Весели празници!

Аз също получих един страхотен подарък от неповторимата SISSAK,един невероятно красив гоблен ,комплект коледен гобленти на DIMENSIONS,един красив и много добре направен игленик ,няколко чиленца конци дмц, коледна картичка и една кутия за гобленарски принадлежности.
Скъпа Силвия от сърце ти благодаря за всичко което си направила за мен,и за коледното настроение което ми достави.Пожелавам ти една незабравима коледа и щастлива нова 2015 година

Радвам се, че всичко е пристигнало .Тъкмо бях започнала да се притеснявам и да тормоза manka.Пожелавам много подаръци, приятни изненади и весели празници на всички.

Идвам си от пощата с моето колетче.И вътре пълно с изненади :idea: Вижте ги и вие....подаръци направени специално за мен.

Благодаря ти мила Дани ( di_di_b), разплака ме от хубавата емоция и чудесните подаръци. Благодаря ти от сърце и ти пожелавам много хубави моменти през Новата Година.Много здраве и късмет на цялото ти семейство. :kissyou:

didi3,Радвам се,че всичко е пристигнало здраво и невредимо и ,че ти е харесало.
Весели празници и на теб.

И аз имам поща,благодаря ти Светле,много съм щастлива!Днес цял ден се фуках пред колежките:kissyou:страхотен подарък.Сърдечно благодаря и весели празници!

Толкова колоритна е тази темичка!!! Коледното настроение струи от всеки пост!!!!
Дойде и моят ред да се похваля - Светлана Петрова отново ме изненада приятно.......
Благодаря ти, Светле ♥♥♥

Утре една от останалите момичета да чака SMS от Еконт :idea: и да я предупредя....кашончето е голямо,но момичето от Еконт го опакова.Каза,че така ще стигне невредимо.:)

Утре една от останалите момичета да чака SMS от Еконт :idea: и да я предупредя....кашончето е голямо,но момичето от Еконт го опакова.Каза,че така ще стигне невредимо.:)

Май съм аз, но са го пратили в офис на края на града. Утре ще го доставят до правилният офис и ще показвам. А как нямам търпение... ако не бях с малкия в къщи два пъти да бях отишла пеш до края на града :)

Днес си имам мнооооооого подаръци (извън играта).
От Маржи

От Роси (rostso)

и от Ставрозова

Благодаря ви ,момичета, за изненадата и за хубавите пожлания.
Весели празници на всички!

Май съм аз, но са го пратили в офис на края на града. Утре ще го доставят до правилният офис и ще показвам. А как нямам търпение... ако не бях с малкия в къщи два пъти да бях отишла пеш до края на града :)

Ех Ваня,3 пъти повторих Трите вятъра ....ама кой да ме чуе:(

mirastiv Мире споко слънце,последния нали знаеш че печели най-много..сигурна съм,убедена съм,че твоето другарче ще ти прати най-прекрасния подарък тази година!!!!!:idea:

Назад