Получени подаръци от играта Коледа и и извън нея.... 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
А сега да видя,има ли получили подарък...заповядайте:idea:

Участници
1. vaniand------ получила подарък от didi3
2. didi3------ получила подарък от di_di_b
3.scorpion4eto------ получила подарък от mirastiv
4.mirastiv------ получила подарък от neznainata
5. boneli------ получила подарък от margo67
6.di_di_b ------ получила подарък от sissak
7.sissak------ получила подарък от boneli
8.stavrozova------ получила подарък от Светла Петрова
9.Светла Петрова ----- получила подарък от mychinova
9.Ducky----- получила подарък от stavrozova
10.margo67----- получила подарък от scorpion4eto
11.neznainata------ получила подарък от Ducky
12.muchinova ----- получила подарък от vaniand

Последно редактирано:
Тази година май аз съм слушкала най-много. Получих прекрасен подарък от scorpion4eto.Благодаря ти много! Снимки утре, защото студентката днес празнува и апарата е в нея.

Нека аз, нека аз да се похваля първа с подарък.То не е подарък, ами съкровищница.Благодаря ти, boneli , за страхотното чувство, което ме накара да изпитам.Салфетникът е много идеен и ще бъде използван по предназначение.Гобленчето и играчката са вече по места, магнитът също.Ох, вълнувам се:

Преглед на прикачен файл 177024Преглед на прикачен файл 177025Преглед на прикачен файл 177026Преглед на прикачен файл 177027

sissak ,радвам се,че ти е харесал подаръка много се притеснявах дали гоблена ще стигне здрав.

Честито ,момичета.:clap::clap::clap:на изработилите подаръците. Весели празници !:loveglasses:

Ето обещаните снимки от моя подарък. Имам си гобленче, коледни терлици, кутия и ключ ,които с голямо удоволствие ще си ги направя декупаж, коледна кърпа, фигурки от стироформ и рамчица звезда. Благодаря на scorpion4eto за удоволствието, което ми достави. Весели празници!:kissyou:

Последно редактирано:
И при мен Коледа-та пристигна.Благодаря от сърце на mychinova за всичко :kissyou:.Имам си гобленче от любим дизайнер Michael Powell, комплект на Риолис и шоколадчета (да се подслаждам).

Весели празници на всички!

Светле,толкова се надявам да ти хареса подаръка.При твоята богата колекция,ми беше трудно да реша какво да шия.Весели празници:wine:

Честито на всички! Аз вчера изпратих подаръка на моето другарче, така че ако днес някой има известие от "Еконтиту" /както казва една моя колежка :)/, да си знае че съм аз :)

Хммм ,аз имам известие от Екунтиту ,но не бях в "наличност" ,помолих да го оставят в близкия офис и утре ще отида да си го прибера ... пък да видим :hehe: ;)

Последно редактирано:
:party:И аз имам подарък :)
Най-прекрасния!!!
Маги(stavrozova), още веднъж, мнаого, много благодаря!!!!
Имам покривка с чудна бродерия! Стротна картичка, за децата ръчно изработени кутийки с шоколад, сладка овчица и една много красива топка с много забодени цветчета по нея! И много съкровища за творене!!! И всичко беше в едно прекрасно куфарче, което даже и не си помислих, че е за козметика...ще си съхранявам текущите проекти :)

Последно редактирано:
Имам си подарък чак от Ямбол . Пред мен се изсипа рогът на изобилието :) Имам си кутия да си съхранявам конците,картонени държачи за конци,гоблен който е избродиран специално за мен,гобленчета-джуджета със рамки,мъниста,коледна играчка,щоколад . Всичко е прекрасно: ; ;

muchinova, много съм щастлива, че съм успяла да те зарадвам. А мен лично ме трогна жеста, че ми се обади лично да ми благодариш. Честито на всички момичета, подаръците са ви страхотни.
Спокойни и щастливи мигове ви пожелавам

Така днес ходих до Еконт ,когато се прибрах от пакета излезе хубаво опакован подарък. Огромни благодарности на mirastiv - Мирослава ,сега гледайте и ахкайте , а комплекта е чудесен ще го избродирам с голямо удоволствие , очарова ме и картичката с топлите пожелания и аз ти желая прекрасни празници от сърце !!!!!!!!!

Назад