МОЙТЕ СКРОМНИ ТВОРБИ

DID_TAG благодаря ти! Надявам се да успея да го свърша скоро,че лятото нямам време,а вече нямам търпение да го видя готов!

Искам да ви помоля за малко помощ!Моя приятелка ще се омъжва и съм харесал един гоблен на Лука С ,става на въпрос за този Преглед на прикачен файл 178260 , за подарък!Но не съм шила на тази фирма и малко не ми е ясно ,с какъв бод се шие....Преглед на прикачен файл 178261 Бих била благодарна ако някой ме упъти!!!:lady: А и приемам предложения ,ако разполагате с други на тази тематика!Благодаря!

Ръченицата е много красива.Почти цялата група се е събрала.Всичките ти неща са страхотни. :clap:

Бодът е кръстче и контур са дадени по инструкция . Панамата е ситничка , но мисля ,че ще се справиш. Успех!

mariqna , много красиви и големи гоблени, започна ли за сватбата ? аз също се каня да правя един за такова събитие но съм се спряла на Вервако защото е по лесен, а Luca-s е супер

Viking,благодаря за гоблените!Не,не съм започнала гобленчето за сватба,понеже не ми остава никакво време за шиене в последно време!!!Надявам се скоро да успея....ако ли не, трябва да търся алтернатива за подарък.....

Чудесен напредък!!! Като му знам размера ......Давай смело, не е останало много ♥

Назад