Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте,трябва ми гоблена Свети Мина на Милена стил, за една приятелка,аз го ших но,не запазих схемите,ще бъда благодарна ако някой ми го изпрати
di_di_b@abv.bg
Здравейте, търся схема на гоблена "Морска прегръдка" ("Морска приказка"). Много ми хареса и бих искала да го ушия :-|
Ето линк към изображението: http://www.gobleni-magazinbg.com/product/277/goblen-morska-pregradka.html
Здравейте!Търся тези:Преглед на прикачен файл 176724Преглед на прикачен файл 176725Преглед на прикачен файл 176726
Снимките са от интернет.Тези успях да намеря.Благодаря!
laguna_s@mail.bg
Здравейте!Търся тези:Преглед на прикачен файл 176724Преглед на прикачен файл 176725Преглед на прикачен файл 176726
laguna_s@mail.bg
Здравейте търся схема на гоблена Молитва за дома.Ще бъда много благодарна ако някой може да ми го изпрати.Имеила ми е eleonora.dineva@abv.bg
Бихте ли споделили схемата и изяснения ключ с мене? Много ми хареса този гоблен! Благодаря предварително - polystefanova@abv.bgПреглед на прикачен файл 176729
Здравейте може ли да ми помогнете с този ключ конците не са всичките дмс .Имам схемата но ключа не ми е дмс целияПреглед на прикачен файл 176727
laguna_s@mail.bg
ОСТАНА САМО ТОЗИ В СРЕДАТА!БЛАГОДАРЯ,МОМИЧЕТА!