Заявки за месец- НОЕМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте. Търся тези схемички да са по четливи и с ключ. Тези който имам са много дребни и при увеличаване се размазват.

Преглед на прикачен файл 176714 Преглед на прикачен файл 176715 Преглед на прикачен файл 176716 Преглед на прикачен файл 176717

Предварително благодаря на отзовалите се. :gipsy:

Здравейте, момичета знам, че само вие можете да ми помогнете в тази трудна задача ;) Станах вуйна и искам да ушия нещо за малката ни принцеса.Издирвам ето това, много го харесах при рускините, но няма схема, или поне не видях да я има там. Надявам се някоя от вас да е попаднала на нея. Благодаря ви предварително :*

В краен случай има едно момиченце малко ангелче, в една ръка, но нямам снимка. Няколко поста по-нагоре има показана снимка, но в пм формат мисля. И тази ако се намери все ще е нещо ;)
Хиляди благодарности на всички отзовали се :*

Последно редактирано:
Здравейте, мили хора, цял ден търся схемата на гоблена ''Горска фея'' на Леврон. Намерих един вариант в интернет, но там е в тъмно кафеви цветове, а аз по принцип търся тази, която е в по-топлата гама. Моля, ако някой я има, да ми я изпрати, благодаря предварително! email: regzaaukronet@mail.bg

Линк към изображението: http://f-picture.net/lfp/s016.radikal.ru/i337/1411/b5/d42913063777.jpg/htm

Последно редактирано:
Преглед на прикачен файл 176729
Здравейте може ли да ми помогнете с този ключ конците не са всичките дмс .Имам схемата но ключа не ми е дмс целияПреглед на прикачен файл 176727
Бихте ли споделили схемата и изяснения ключ с мене? Много ми хареса този гоблен! Благодаря предварително - polystefanova@abv.bg

Здравейте!Търся тези:Преглед на прикачен файл 176724Преглед на прикачен файл 176725Преглед на прикачен файл 176726
Снимките са от интернет.Тези успях да намеря.Благодаря!
laguna_s@mail.bg
ОСТАНА САМО ТОЗИ В СРЕДАТА!БЛАГОДАРЯ,МОМИЧЕТА!

Поща за средните.

Статус
Not open for further replies.
Назад