M mariqna210484 Гобленар 18 Октомври 2014 #22 Здравейте,момичета.Казвам се Марияна Иванова и аз съм нова тук!Прекрасни творения,Таня,поздрави.
Tania.Kan. 18 Октомври 2014 #23 Преглед на прикачен файл 176503 Това ще е следващият за сега, did _tag......но ще има и преди него няколко!
Преглед на прикачен файл 176503 Това ще е следващият за сега, did _tag......но ще има и преди него няколко!
Tania.Kan. 18 Октомври 2014 #26 Благодаря, Марияна!Добре дошла тук!Нека творим и гледаме красоти от всички гоблетари! :idea:
ra4ko75 22 Октомври 2014 #27 Добре дошла сред нас! Малките феички са много сладки, с нетърпение очаквам да видя новият ти проект завършен.
Добре дошла сред нас! Малките феички са много сладки, с нетърпение очаквам да видя новият ти проект завършен.
Rossko 23 Октомври 2014 #28 Поздравления за труда! :clap: Каскадата и особенно феичките така на куп ми взеха ума! :clap:
Tania.Kan. 4 Ноември 2014 #30 Благодаря!Само незнам кога ще стигна до новият ми проект! Сега започнах мотиви и гобленчета на коледна вълна!:idea:
Благодаря!Само незнам кога ще стигна до новият ми проект! Сега започнах мотиви и гобленчета на коледна вълна!:idea: