СРЕЩИ на варненските "ПЕПЕРУДИ"

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Здравейте отново момичета, за съжаление ми възникна много сериозен личен проблем и идването ми във варна май отпада. Съжалявам много, ако случайно нещата се подредят и има някакъв шанс да дойда ще ви намеря. Моля за извинение, но ситуацията ми е сериозна. :(:cry:

много съжалявам за възникналото препятствие за пътуване, но дано проблемът ти се реши възможно най-скоро и благоприятно!

Здравей те момичета. Къде ще е срещата тази среща?Ще се постарая да дойда ама ми почват очните и не знам да ли ще успея. Ще се радвам да се видим, че много ми домъчня за вас. :kissyou:

Здравей те момичета. Къде ще е срещата тази среща?Ще се постарая да дойда ама ми почват очните и не знам да ли ще успея. Ще се радвам да се видим, че много ми домъчня за вас. :kissyou:

Срещата е в неделя 08.11.2015 г. в 14,30 ч. и поради камерния състав в бар Мода бар делукс (до МакДрайв), без резервация.

На 27 03 другата неделя- тази решихме да прескочим защото няколко от редовните членове отсъстват и ще сме в камерен състав. Само заведението трябва да уточним ,че Рандевуто е далече за някои.

Назад