СРЕЩИ на варненските "ПЕПЕРУДИ"

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Днес отидохме с Нели на място в заведението. Уговорката е следната - най-късно до неделя (16.11) следобед да се обадим, за да потвърдим запазените за момента около 15 места без капаро за 13.12.2014 г. В случай, че няма промяна в неделя или най-късно понеделник ще се остави и капаро, което трябва да е около 100 лв. Броя места и менюта "+"/ "-" може да се конкретизират и малко по-нататък.
А сега, ето и снимка на предлаганите 3 вида меню (няма възможност за вариации и промяната им). Моля ви, да ги разгледате и в неделя на срещата да решим устройват ли ни като съдържание и цена. Ще публикувам същия текст и във Фейсбук, ако някой пропусне да чете тук :)

Тази неделя срещата от 14,30 ще се състои на нова място,а именно:В кафето на ъгъла на улиците Владислав и Дрин,там дето имаше печени пилета на жар.Спирка кино Тракия,продължавате надолу към 3-та гимназия по Владислав и стигате до него!Присъствието на тези,които ще празнуваме Коледа е желателно за да обсъдим организационни въпроси.

Кафе-бара на ресторант"КАМИНАТА". Марияна1и да не знаеш как се казва заведението при тези указания не можеш да сгрешиш и да отидеш на друго място.:)

Момичета, нека записването за коледното тържество започне СЕГА.
Дата - 13.12.2014
Място - Клуб ресторант "Аромат".
Срок за записване - 08.11.2014

1.hrisipisi
2.delhina
3.sayonara
4.svetlina
5.Дими
6.galya_kost
7.petya55
8.rodich
9.Краси
10.gerolina
11.нелсън
12.matcata
13.mimiko
14.Вили
15. doris - записвам се
:)

Здравейте, пеперуди,
днес получих коледен подарък за нас - момичетата домакини на националната среща. Имаме си много красиви коледни играчки - две сърчица и четири топки. Благодаря от името на всички нас на Диди - Аксаково, galq_kost , delhina petuh55 за прекрасната изненада .

Бъдете живи и здрави и винаги позитивни !!!:kissyou:

п.п. прикачвам снимка само на моя модел защото другите са пакетирани и не ми се искаше да ги отварям. Мотива е един и същ така че...
Преглед на прикачен файл 176805

Момичета на 13 носете робините да ги разменим и после на 28 12 ще направим последна среща и размяна за годината - да не рзваляме графика:idea:

Момичета много се извиняваме с Иван, но днес ни излезе нещо непредвидено и няма да можем да дойдем в събота. Моля Галя да ни отпише.

Сторено.Много жалко,мисля,че ще изразя всеобщото съжаление на купонджиите,че няма да присъствате!

Ето кои са те-Дорис-нъмбър уан,било за нея запазено,казват,Краси,Петя,аз,Диди,Дими,Хриси,Мими,Вилито,Гери,Юлия,Мацата,йеееее!Клуб "Аромат",20,00 на дата 13,лето 2014Всеки да си носи по някоя дребна стотинка за бакшиш!да не кажете,че не съм ви казала!

Аз няма да идвам, но моля те, остави ми поне една от най-малките или я дай на Нели, ако идва.

Назад