Моят проблем!

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
blue_bouble, преди години и аз имаха подобен проблем. Ядях като разпрана и все си стоях на 42 кг (при ръст 155):( . И аз ходих по доктори, но за тях яз бях напълно здрава. Започнах да качвам килограми едва когато мина една доста сериозна семейна "буря". Затова, поне според мен, всичко може да е от нервите, което пък при някой хора повишава бързата обмяна на веществата. Защо не пробваш да отидеш някъде на почивка? Може да има ефект. А относно евентуалната бременност - и аз мисля че няма да ти реши трайно проблема с килограмите. Все па тя трае само 9 месеца, а и след това има доста бягане около бебешока:baby:

Катя, как отслабвам ли? Това е вечният ми проблем. Ту качвам, ту свалям, но по-често качвам, особено наесен. Сега съм само2 кг над зимната ми норма и съм решила да ги сваля. И то от п о н е д е л н и к !!! Подчертавам понеделник, защото понеделниците много често ми служат за това - да започна някоя нова диета. Диетата се казва "Японско чудо" и ми се струва лесна за изпълнение. Аз най-често регулирам теглото си с плодови дни и чайове, но вече ми е писнало от тях и затова ще направя нещо ново.

Японско чудо

Японско чудо
Гарантира 3 години запазване на теглото. Първата седмица се отслабва 7 кг.Втората по 700 гр. дневно.Никаква консумация на сол, захар и алкохол. Разрешават течности до литър на ден.

1ден - зак. 1 чаена чаша горчиво кафе
об. 2 твърдо сварени яйца
веч. парче месо, салата с лимон

2ден - зак. 1 чаена чаша горчиво кафе, парче сухар
об. 2 твърдо всварени яйца
веч.парче шунка, салата с лимон и 1 чаена чаша кисело мляко

3ден - зак. 1 чаета чаша горчиво кафе
об. зеленчуци и плодове
веч.2твърдо сварени яйца, шунка и салата

4ден - зак. 1чаена чаша горчиво кафе
об. 2твърдо сварени яйца и сок от моркови
веч. месо, салата с лимон