ДУХЪТ НА ПРАЗНИКА - КОЛЕДЕН БОТУШ

Има ли вариант първо да изпратя снимка на Светла с моя избор и едва след като тя потвърди, че никой друг не е избрал същото чак тогава да се запиша? Не за друго, ама докато се наканя и вече доста хора са се записали...пък не ми се иска да избирам нещо друго. Ако е зает моят избор просто ще си го шия извън конкурса.
Изпращай да видя и веднага ще ти отговоря

Аз пък имам питане, щом още не съм получила кодова дума, това значи ли, че никой не ме е изпреварил, или трябва да търся друг модел? :)

Искам и аз да се запиша щом цяла година мога да си го бродирам/обичам такива срокове/

Кодовите думи ще ги изпратя след приключване на срока за записване.
Който НЕ е получил обратно писмо е записан с модела, който е изпратил.

И аз се включвам... Всичката Мара втасала, ама ботуш требе да се ушие!

А догодина - "поличка" за елха" :P

Внимавайте какво си избирате,да не вземете сега най-хубавите модели ,,,защото аз още умувам..Нямам си модел,,нищо не ми хваща окото,,,отивам да видя срока до кога мога да го мисля:idea:

Внимавайте какво си избирате,да не вземете сега най-хубавите модели ,,,защото аз още умувам..Нямам си модел,,нищо не ми хваща окото,,,отивам да видя срока до кога мога да го мисля:idea:

Уж почнала да шие, а модел няма.Как ги правиш тези неща :confused:А хубавите модели вече ги заехме...

Мариянче, да ти мисля ли стимул за шиенето на ботушчето :confused: Давай де,! Напълни го с вдъхновението и ентусиазма ми и ще го избереш и направиш! :greeneye:Успех!:kissyou:

Момичета и момчета. остават 15 дена до крайния срок за записване.Ако все още има колебаещи се , моля да вземат окончателното си решение.Хайде, модели не останаха....:D

Назад