ТРЕТИ АНОНИМЕН КОНКУРС "ЖЕНСКИ СВЯТ"

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Ния, с най-голямо удоволствие се записвам и аз! Благодаря за отделеното внимание! Поздрави и целувки!!! :kissyou:

Ния изкушаваш ме с любимата ми тема - този път ще се напъна да го ушия (само да го купя)

Поне картинката ми прати, ако я имаш,че да не те изпревари някой и да го заеме. Че тогава и приятелството няма да помогне да участваш с него. :idea:

Поне картинката ми прати, ако я имаш,че да не те изпревари някой и да го заеме. Че тогава и приятелството няма да помогне да участваш с него. :idea:

Аз картинката я имам от 5 години и все я отлагам, но съм сигурна , че никой друг няма да се хване да я шие - пък ако се наложи тука по нашенски ще се разберем:scared: На мен ми е интересно как ще ни кръщаваш толкова народ:?:

Вече кръстих 28 - толкова са ми изпратили картинки и данни. Имам готовност за още 36. Имам и резервни - 14. Като ги свърша всичките все ще измисля нещо. :D

Но да ви кажа, че нямам търпение да свърши срока за записване, че да открия галерията. КРАСОТА, КРАСОТА, КРАСОТА.Мноооооого трудно ще бъде за гласуването. Само се моля дано всички да успеят да завършат на време, че освен много красиви, доста от тях са и много трудни.

Ния,как да те подкупим,да качваш само снимките/без имената в конкурса/ на етапи-ако може още днес първите 28 :)

Ния,как да те подкупим,да качваш само снимките/без имената в конкурса/ на етапи-ако може още днес първите 28 :)

Питай всички, които ме познават по-добре дали съм подкупна. :D
Пък и няма да е честно спрямо първите изпратили своя избор. Нека да си спазваме "законите", в случая регламента.

Статус
Not open for further replies.
Назад