D didi3 6 Ноември 2014 #28 Аз съм готова с подаръка :idea: другата седмица рамкирам и чакам да дойде времето за изпращане :lady::lady:
Аз съм готова с подаръка :idea: другата седмица рамкирам и чакам да дойде времето за изпращане :lady::lady:
sissak Гобленар 6 Ноември 2014 #29 Коледният дух витае,подаръкът ушит и даден за рамка, туй-онуй купено...Нямам никакво търпение :loveglasses:
Коледният дух витае,подаръкът ушит и даден за рамка, туй-онуй купено...Нямам никакво търпение :loveglasses:
Светла Петрова Гобленар Модератор 6 Ноември 2014 #30 Ама много сте пъргави...Аз съм още на средата...
muchinova Гобленар 6 Ноември 2014 #31 Духът е много Коледен Лошото е , че всяка сутрин се събуждам с още идеи Не мога да им смогна
margo67 Гобленар 6 Ноември 2014 #32 И аз съм почти готова, трябва да измисля допълненията и чакаме датата за изпращане......:kissyou:
mirastiv Гобленар 10 Ноември 2014 #33 И аз съм на средата...така че... има време. Моделчето е готово, но не е оформено. Трябва и да помисля за допълненията. Но... има време....
И аз съм на средата...така че... има време. Моделчето е готово, но не е оформено. Трябва и да помисля за допълненията. Но... има време....