Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Преглед на прикачен файл 176371Преглед на прикачен файл 176372Преглед на прикачен файл 176373 Здравейте момичета. Търся схемите на тези красоти. Моля ако някой ги има да ми ги прати. Благодаря предварително.
tudy@mail.bg

Първите две са разработка на Антонина Таскаев.Поща. Третият не съм го виждала разработен така, че да става за шиене.

Може ли схемите на Европейско бистро и Парижки пазар на ДИМ? Не знам има ли смисъл да прикачвам снимки тъй като всеки в този форум ги знае? :) Търсих схемите им в раздела на безплатни, но има само на втория и линка не се отваря.

НАМЕРЕНИ! Благодаря на Sissak

Последно редактирано:
Може ли схемите на Европейско бистро и Парижки пазар на ДИМ? Не знам има ли смисъл да прикачвам снимки тъй като всеки в този форум ги знае? :) Търсих схемите им в раздела на безплатни, но има само на втория и линка не се отваря.

Поща.

Преглед на прикачен файл 176373 Здравейте момичета. Търся схемите на тези красоти. Моля ако някой ги има да ми ги прати. Благодаря предварително.
tudy@mail.bg

Ето схемата, но доколко е добра, в смисъл, дали резултатът ще е като на картинката, не зная.

схема

Ето схемата, но доколко е добра, в смисъл, дали резултатът ще е като на картинката, не зная.

схема

Казах в предишен пост, сега ще повторя - схема има както е видно, но тя не става за шиене.Резултатът няма да е добър.Това е прогон.За прогоните също е ставало дума многократно.Цветовете са прекалено много и по схемата не е работено.Очеизвадно е.

Ангел Пазител-Вилер

Здравейте, търся схема на гоблен Ангел Пазител-Вилер (1:4 с детайл). Моята е много стара и някои символи не се виждат. Благодаря предварително!

http://www.wiehler-gobelin.com/components/com_jshopping/files/img_products/2002-6.jpg

martikolarova@abv.bg

Казах в предишен пост, сега ще повторя - схема има както е видно, но тя не става за шиене.Резултатът няма да е добър.Това е прогон.За прогоните също е ставало дума многократно.Цветовете са прекалено много и по схемата не е работено.Очеизвадно е.

Да, благодаря.
Прочетох го по-горе, надявам се и tudy е прочела коментара.
Имам схемата, давам я.Знам какво е да имаш мерак да притежаваш някоя схема :idea:
Нека я разгледа и сама да прецени дали ще започне да го шие, но ...цветовете са толкова много, че дори и да не е прогон пак не бих го започнала...

Статус
Not open for further replies.
Назад