stavrozova
Гобленар
Все още търся схемата не е добра за шиене,но все пак благодаря на Zafira :kissyou:Изпратих.![]()
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Все още търся схемата не е добра за шиене,но все пак благодаря на Zafira :kissyou:Изпратих.![]()
:idea: Поща!Здравейте.Търся за една моя близка схемите на Вилеров гоблен 3695-3. Благодаря предварително.
diana_92@dbv.bgПреглед на прикачен файл 176361
Преглед на прикачен файл 176371Преглед на прикачен файл 176372Преглед на прикачен файл 176373 Здравейте момичета. Търся схемите на тези красоти. Моля ако някой ги има да ми ги прати. Благодаря предварително.
tudy@mail.bg
Може ли схемите на Европейско бистро и Парижки пазар на ДИМ? Не знам има ли смисъл да прикачвам снимки тъй като всеки в този форум ги знае?Търсих схемите им в раздела на безплатни, но има само на втория и линка не се отваря.
Преглед на прикачен файл 176373 Здравейте момичета. Търся схемите на тези красоти. Моля ако някой ги има да ми ги прати. Благодаря предварително.
tudy@mail.bg
Казах в предишен пост, сега ще повторя - схема има както е видно, но тя не става за шиене.Резултатът няма да е добър.Това е прогон.За прогоните също е ставало дума многократно.Цветовете са прекалено много и по схемата не е работено.Очеизвадно е.
Имате поща.Здравейте, търся схема на гоблен Ангел Пазител-Вилер (1:4 с детайл). Моята е много стара и някои символи не се виждат. Благодаря предварително!
http://www.wiehler-gobelin.com/components/com_jshopping/files/img_products/2002-6.jpg
martikolarova@abv.bg