за това се нареждам и аз ivka13@mail.bgАко на някой е попаднала схема - пренабор или графика, моля да я подели с другарче!
na991216@abv.bg
Благодаря!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
за това се нареждам и аз ivka13@mail.bgАко на някой е попаднала схема - пренабор или графика, моля да я подели с другарче!
na991216@abv.bg
Благодаря!
Коя българка? Дай снимкаЗдравейтеТърся "Българка" 1:4,DMC. Дали някой го има?
Здравейте, търся за майка ми този гоблен на Ланарте в графика:
Намерих една схема, която не е много четлива и един лист липсва. Ако някой я има, моля пратете ми я на annastbg@yahoo.com
Благодаря!
Здравейте! Търся схема и ключ на тези детски гоблени Преглед на прикачен файл 176123Моля ако някой има, да ги сподели с мен. Благодаря предварително tsveti.az@abv.bg
Дами,може ли някой ако има схемата да я сподели с мен ?
Преглед на прикачен файл 176139
vlados123@hotmail.com
Здравейте! Търся схема и ключ на тези детски гоблени Преглед на прикачен файл 176125.Моля ако някой има, да ги сподели с мен. Благодаря предварително tsveti.az@abv.bg
Имате поща!Приятно шиене!Преглед на прикачен файл 176207
момичета много ви моля за помощ трябва ми спешно схема и ключ на исус и апостолите на милена стил с конци ариадна
Имате поща!Приятно шиене![/QU
много ама много благодаря:loveglasses:
Момичета, това е девойка-пролет, а дали има и девойка-зима.....ако някой я има, моля за нея :kissyou:
Имате поща!Приятно шиене!