Заявки за месец- АВГУСТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте мили дами и господа, подновявам търсенето на тези красоти:

Знам. че са нови в колекцията на фирмата и ще се намерят трудно, но все пак като за начало :angel:.... може и само ключ . Ако са проблемни - на лични . Лек и хубав ден на всички !

[URL=http://i-fotki.info/17/fd2cb5ae3f4c03fafe1f67d585e7f85e4e5a29191216779.jp g.html]

Здравейте приятели,
Дали в нечий архив се намира схемата на "Соколски манастир" в РМ. Имам графика, но ми е по-лесно да шия от екран.

Добро утро на всички гобленарки!

Преди време загубих всичките си дискове /а тогава това бяха модерните устройства, на които се записвасхе всичко/ при преместване. От няколко дни се опитвам да намеря хубава схема на гоблена, който е по картината по-долу. Мисля, че фирмата производител се казваше Maia или Majabel, но може и да се бъркам. Бихте ли ми пратили схемата на pdf и/или xsd?

Предварително ви благодаря и нека неделята се отрази добре на всички :)

НАМЕРЕН, БЛАГОДАРЕНИЕ НА пpakpak :)

Последно редактирано:
Добро утро на всички гобленарки!

Преди време загубих всичките си дискове /а тогава това бяха модерните устройства, на които се записвасхе всичко/ при преместване. От няколко дни се опитвам да намеря хубава схема на гоблена, който е по картината по-долу. Мисля, че фирмата производител се казваше Maia или Majabel, но може и да се бъркам. Бихте ли ми пратили схемата на pdf и/или xsd?

Предварително ви благодаря и нека неделята се отрази добре на всички :)

Добро да е утрото и деня прекрасен

Изпратих ви схемата, проверете си пощата.

Момичета,не мога да се сетя къде съм видяла това изящество. Ползвам чужда снимка и моля за извинение.Някоя има ли схемата?Моля,пратете ми я! geia7@abv.bg

Здравейте момичета и момчета! Моля за помощ! Започнах "Момичето с Книгата" на Вилер, но се оказа че има грешка в ключа и сега доста разшивам. Дали някой има ключ различен от моя....:confused:
проблема ми се яви в знаците обърнато "L" - черният...даден е 931 (синьо)...няма как да е то...синя коса няма....някакво кафяво трябва да е. А червеното обърнато "L"- го дават 3073+3031....и това не знам как става, при положение че не съществуа DMC 3073....помагайте моля ви....иначе ще го захвърля :D

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад