Награда за заслуги във форума

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Миро,ако имаш някакъв проблем човек,вземи се в ръце и си го реши сам,защо трябва да ангажираш хиляди потребители с твоите така неясни и необосновани мисли!!! Или кажи в прав текст какво има да казваш,или просто замълчи и се занимавай с любимото ни хоби!!!! ...... за трети път ти чета така неясния пост,какво искаш да напишеш...пиши открито какви са тия недомлъвки,моля те!!

Последно редактирано:
Да , не видях датата ! След снощи , просто ми стана ясно , защо тук няма почти никой , и не видях датата . Но целта е постигната , затова , уважевия към форума . И без друго във фейса , точно от нападателите ми имам няколко лични - ... стигат ми .

Пак писане с недомлъвки,защо........ каква цел си постигнал бе човек,въобще наясно ли си с мисълта си,моля вземи се в ръце голям човек си,пиши смислено и четливо за широката аудитория!!!!
Защо си изтри първия пост.....

Да , не видях датата ! След снощи , просто ми стана ясно , защо тук няма почти никой , и не видях датата . Но целта е постигната , затова , уважевия към форума . И без друго във фейса , точно от нападателите ми имам няколко лични - ... стигат ми .

ми гледай , бе човек - тия очи за какво са ти дадени????
А освен това да не ти напомням приказката що имаме две очи и две уши, пък само една уста - сдържай се, бе, какъв си такъв мъж първосигнален...

Пак писане с недомлъвки,защо........ каква цел си постигнал бе човек,въобще наясно ли си с мисълта си,моля вземи се в ръце голям човек си,пиши смислено и четливо за широката аудитория!!!!
Защо си изтри първия пост.....
Защото не догледах датата , по обясними причини .

Когато правиш нещо го обмисляй добре,мисля че тук не е трибуна,да изказваме съжаления,това трябва да го направиш на съответното място,не тук...и да всяваш смут нали!!! Ние какво общо имаме,че изказваш такова мнение тук!!!!!

Снощи се опитах , а сега отговорих ! Нека спрем , моля те !

много се извинявам, ама тая тема не може ли да се заключи - отдавна е изчерпана, а сега пишещия с нищо не допринася за самата тема, а неговите душевни терзания мен лично не ме интересуват - да намери другаде трибуна за тях...

Защо въобще се опитваш да почваш нещо...съжалявам но не те разбирам,и не бих искала!!!

и нека бъда честен , не мислите ли , че чета всичко през профила на жена ми . Не ме е напуснала , напротив , едва я удържах да не се намеси . Но , грешката е моя , просто трябваше да премълча за гоблена ! Не се притеснявайте - няма да пиша по руски форуми - споко , Оля има право ! Съжалявам наистина , но че Валентина ме е блокирала и още някой 0 не ми е проблем . Жалко , че чета неща от хора , дето са ми писали други - точно обратно . Кажи на момичетата . А , последно - сега не съм ли прав , че се нарушават правила - за грубия тон - поне за едно бях прав !

Не ни засяга през кой профил четете,много ви моля....
Ще помоля Миро да спре да ни занимава с лични драми,това е форум за гоблени,тук споделяме мнения относно тях..а не лични неща,ако има да изкаже мнение към някой да го направи на лични съобщения...или във фейсбук откъдето е тръгнала цялата история,която не е достъпна за нас,и не ни засяга!!!!!

и нека бъда честен , не мислите ли , че чета всичко през профила на жена ми . Не ме е напуснала , напротив , едва я удържах да не се намеси . Но , грешката е моя , просто трябваше да премълча за гоблена ! Не се притеснявайте - няма да пиша по руски форуми - споко , Оля има право ! Съжалявам наистина , но че Валентина ме е блокирала и още някой 0 не ми е проблем . Жалко , че чета неща от хора , дето са ми писали други - точно обратно . Кажи на момичетата . А , последно - сега не съм ли прав , че се нарушават правила - за грубия тон - поне за едно бях прав !

Пфаахаха :D Ако някой ми посочи едно смислено изречение от този пост и предходните на г-на, ще го черпя!
Извинявам се, че се намесвам, просто не се сдържах! :PP

Да се знае. Като излезох от къщи в 8.00 сутринта на 22.05 и се прибрах преди половин час.
Относно наградите, които по свое собствено желание и с цел не подкрепа на форума ни, а на конкретни лица от него:
1. Една от наградите, които реализирах, беше за първия завършен гоблен от конкурса на Ния. За повече инфо , пишете на Ния на лични.Тази награда беше предметна.
2. Както правилно сте констатирали втората манка даде за благотворителност.
Така и не разбрах целта на последните постове.

Назад