Награда за заслуги във форума

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата

dinko

Администратор
Част от персонала
Администратор
Здравейте,

От тази година (2014) се учредява награда за заслуги във форума, която ще се връчва на националните срещи. Тази година наградата представлява 20 лв под формата на ваучер за закупуване на стока от щандовете на националната среща или от магазина на Ирка. Победителят ще бъде определен чрез анкета, като номинираните са подредени по азбучен ред и са подбрани чрез сложен компютърен алгоритъм, който ще бъде подобряван ежегодно. Всеки от вас има право да гласува за един потребител през следващите 2 месеца.

Искам да изкажа моята най -голяма благодарност на ракрак ,за оказаното и съдейстие. Рядко се срещат толкова отзивчиви хора.

Последно редактирано:
Искам да изкажа моята най -голяма благодарност на ракрак ,за оказаното и съдейстие. Рядко се срещат толкова отзивчи хора.
И аз отдавна искам да напиша нещо подобно за pakpak,но все се чудех,къде точно да го напиша.И ето-присъединявам се към liliapz.Благодря PAKPAK!Желая ти всичко добро и успех във всички начинания!Ако можеше бих натиснала бутончето още няколко пъти.:kissyou:

И аз отдавна искам да напиша нещо подобно за pakpak,но все се чудех,къде точно да го напиша.И ето-присъединявам се към liliapz.Благодря PAKPAK!Желая ти всичко добро и успех във всички начинания!Ако можеше бих натиснала бутончето още няколко пъти.:kissyou:

**** И аз подкрепям казаното от liliapz i milkatg !!! :clap:

Лелееее, че как да гласувам само за един? Всяка една ми е помагала по един или друг начин, и си ви обичам! Всички вие момичета сте достатъчно мили и отзивчиви! Аз благодаря на всички вас!

Ако знаех кой е "по-по-най" :D бих гласувала за него.
Повечето от дамите които са предложени са ми помагали в един или друг момент, как да избера само една от тях . Благодаря ви момичета , че когато съм имала нужда от помощ и подкрепа сте били с мен :kissyou:

И аз гласувах,но искам да благодаря на всички които през годините са ми помагали.Голямо, много голямо БЛАГОДАРЯ.

Привет, момичета и момчета :)
Благодаря, че за оказаната чест да съм в списъка на заслужилите майстори на спорт, но аз ще се въздържа от гласуване докато не промените анкетата - да добавите админите и възможност да сложа 7-8 човека на 1 място :D

А сега оскарите от моя страна
- благодаря на админите :kissyou: (че то да не е малко - архиви, поддръжка и други алибали)
- благодаря на всички в списъка от анкетата (и на мен включително ;))
- благодаря на всички останали

Здравейте , аз ще се въздържа от гласуване защото повечето момичета са ми помагали .Не мога избера само една .

За много малкото ми време във форума половината от момичетата номинирани в анкетата познавам вече лично или задочно и са ми повече от симпатични, а да не казвам колко много са ми помогнали, така че и аз се присъединявам към благодарящите и няма да гласувам за никого, защото ми се иска да гласувам за поне 5-6 човека, може да се помисли за догодина за 1,2 и няколко 3-ти награди хихихи :kissyou:

Динко , чудесна идея , но има едно но - нека да е с въпрос - Модераторите , може ли по два дни да не влизат тук , а да виждаме имената им като предложения за награждаване ? Не всички , определено , но някои ... или и те са напуснали форума дефакто . Присъстват като имена , не разбирам , наистина .

Miro, анкетата е приключила, коментарът ти е меко казано, неетичен - да не би модераторите да не работят и задачата им да е висят по цял ден във форума????
За труда им, който не се заплаща, полагат достатъчно усилия, според мен...Ако си мислиш , че са на щат - лъжеш се...
Всеки си има работа, а жените - и домакински задължения и семейства, за които да се грижат...

Да не говорим, че сумата от 20 лв, която Манка получи, отиде директно като дарение в сумата, която се събираше от всички на срещата в Асеновград за лечение на болно дете...

Последно редактирано:
Тази анкета бе направена по повод една награда която Малекс искаше да даде. Съответно анкетата приключи преди 7 национална среща и наградата беше връчена на срещата в Асеновград.

Може би няма да е лошо човек да поназнайва някои неща преди да започне да се заяжда....
И какво стана тя , въпросния Миро не му стигна фейса започна и тук да сее дразги ....
Извинявай човече но не мога да разбера причината поради която толкова много искаш да привлечеш внимание ....

Явно въпросният Миро е чел-недочел и не е погледнал датата на анкетата. Може би му харесва да заформя разправии?! Модераторите да не се ядосват.

Назад