Етапи на albenka

• Началник на темата Началник на темата albenka
  • Начална дата Начална дата
И втората фея се появи,надявам се следващия път да покажа вече завършен гоблена
attachment.php

Ха, не знаех, че и Дименшънс имат разработка по тази картина. Бях я виждала само като ХАЕД. И аз ще следя етапите, много ми е любопиитно какво ще се получи.

феите почти готови и си започнала ново начинание? :confused: До коледа трябва да е готово чорапчето и аз все се каня да си ушия едно ама кое по напред да започна, че и даго завърша??? :D Ще следя с интерес етапчета :idea:

На феите остана да довърша контура,но разни пътувания ме прекъснаха ,затова реших да почна чорапа,но се надявам тези дни да остана на спокойствие и Феите да грейнат :idea:

Нощните пеперудени феи -прекрасни. Все съм си мислела, че са на Хаед. А новогодишния - започнат на време. До Нова година трябва да го покажеш готов. Браво!

Прекрасни са феите помислих че са на ХАЕД не знаех че и Дименшъс имат такива - очарователни са ,а и чорапчето ми допада много:clap:

Скоро може и да го видим готов :confused: добре си напреднала :clap: отдавна се каня да ушия на децата докато са малки, ама се притеснявам, че няма да се справя със сглобяването на чорапчето :confused:

Назад