Слънчеви мечти

• Началник на темата Началник на темата abazova_s
  • Начална дата Начална дата

abazova_s

Гобленар
Много,много отдавна не съм се отчитала тук .Сега шия "Слънчевите мечти " на Алиса ,но в китайски вариянт. Надявам се да е сполучлив като оригинала.:idea:

Последно редактирано:
Цветовете изглеждат чудесно! Ще е интересно до каква степен ще прилича на оригинала. Чела съм в руски форуми, че май китайските са по-ярки като цветове. И аз съм си купила една китайска реплика на Тигъра на Дименшънс, но не съм го започнала още. Ще следя с интерес твоите "Слънчеви мечти"! :clap:

Успех с новият гоблен, аз се влюбих в него от пръв поглед. ще следя как се получава при теб :idea:

Оххх че хубаво се получава, ама във фейса на снимките цветовете греят :clap:

Благодаря ви момичета за отделеното време за мен.Сега ще ви покажа още едно етапче.Може да звучи нескромно но и на мен много ми харесва резултата.

струва ми се, че ако мрачно навън мога спокойна да мина да погледна в страничката ти, за да разсее мрака !!
Много красиво, много слъчево. Поздрави за избора :)

Рядко съм попадала на слънчогледи, които изглеждат като естествени. Твоите сякаш току-що са се събудили от слънцето. Поздравления!

Още едно етапче.Вече е преполовен,но за кратко ще го оставя за да ушия едно сватбенно гобленче на Вервако.

Страхотен е :clap: поздравявам те за новата творба много ми харесва ;) нямах търпение вече да го видя готов :clap: ще ми е интересно да видя и каква рамка ще му подхожда и какво ли е новото???

Назад