етапи flame_froide

• Началник на темата Началник на темата flame_froide
  • Начална дата Начална дата
За едните 10 дни няма да го правим на проблем.По-важното е че наистина хобито е гобленарство - така че ако искаш веднага те записвам.

Напълно подкрепям Юра. :thumbup: Няма да се издребнява за 10 дни, пък и компромиса се прави, за да се подкрепи "малцинството"
Все пак малко са ни мъжете и трябва да си ги къткаме. :yes:

Познати са ми етапите ви от фейса, но там не обичам да пиша много-много.......Искам да ви поздравя за начина на шиене! Чувала съм, че така е бил правилният начин на бродиране преди години и предполагам, че е удобен при качествена схема. Не прочетох за панамата - каунт и производител?
Предполагам, че ще имаме удоволствието да видим гоблена в Асеновград.

Познати са ми етапите ви от фейса, но там не обичам да пиша много-много.......Искам да ви поздравя за начина на шиене! Чувала съм, че така е бил правилният начин на бродиране преди години и предполагам, че е удобен при качествена схема. Не прочетох за панамата - каунт и производител?
Предполагам, че ще имаме удоволствието да видим гоблена в Асеновград.

Благодаря за окуражаването. ДА искрено се надявам да успея да се напъна да го завърша, ако не има какво да се покаже. В отговор на едно по-горно мнение НЕ не ми е първи гоблен. Мисля че е около 10-ти спрях да ги броя, не че са много но всеки ми доставя огромно удоволствие, но най-много обичам пейзажи и гоблени на религиозна тематика. Вманиачен съм в HEAD, като визия, но не съм шил до сега, но имам огрномно желание следващия да ми е такъв, уникално красиви ги намирам :blueflow:

П.П. До сега съм шил само на Милена Стил, дано не се сметне за реклама, че не знам какви са правилата в това отношение на форума, харесвам ги много, до сега всичко ми се е получавало страхотно с техните неща. Относно count съжалявам, лаик съм, дори не съм съвсем наясно какво е това мога само да гадая тъй като говоря няколко езика но все пак да не се излагам :!:

Разбрах ви, шиете готови комплектовки на Милена стил, предполага се 22 каунт. Тук се насърчаваме да пишем за фирми - производителки, за да избегнем купуването на несполучливи комплектовки.
Аз лично си нося и по един незавършен на срещите, може някоя мацка да бодне..........

Шиейки този етап си дадох сметка защо винаги до сега съм оставял елементите 1:1 за накрая, но този път от любопитство и под "натиска" на приятели реших да изневеря на този си подход, така че ето едно етапче от моя гоблен

ЛИЦА

Относно count съжалявам, лаик съм, дори не съм съвсем наясно какво е това мога само да гадая тъй като говоря няколко езика но все пак да не се излагам :!:
Брой на бодовете за един инч (2,54 см). Могат да се броят също и нишките или дупчиците, все едно е. Указва едрината на панамата. По-голямо число, по-ситна; по-малко число, по-едра.

Назад