walentiina Гобленар 10 Юни 2014 #4 Цвети,честито,имаш си вече страничка!!!:kissyou: Сега ще имаш стимул и бързо ще завършиш този прекрасен Хаед!
Цвети,честито,имаш си вече страничка!!!:kissyou: Сега ще имаш стимул и бързо ще завършиш този прекрасен Хаед!
Светла Петрова Гобленар Модератор 11 Юни 2014 #5 Честита да ти е темичката,Цвети!Сега като си имаш и "турбо" игли скоро ще видим някои от започнатите като готови.
Честита да ти е темичката,Цвети!Сега като си имаш и "турбо" игли скоро ще видим някои от започнатите като готови.
dushkova Гобленар 11 Юни 2014 #6 Честито Цвети!:clap::clap:Ще се радвам да завършиш "изостаналия"проект ,но бавно и славно !Успех!:greeneye:
Честито Цвети!:clap::clap:Ще се радвам да завършиш "изостаналия"проект ,но бавно и славно !Успех!:greeneye:
irena_gemini Гобленар 11 Юни 2014 #9 Честито за новата темичка. Все хубави неща си започнала обаче фаворит ми е най-сложния, аз също имах един такъв с много цветове, който бях изоставила, но се хванах и си го завърших. Така че и на твоя ще му дойде времето някой слънчев ден
Честито за новата темичка. Все хубави неща си започнала обаче фаворит ми е най-сложния, аз също имах един такъв с много цветове, който бях изоставила, но се хванах и си го завърших. Така че и на твоя ще му дойде времето някой слънчев ден
ksenitka Гобленар 13 Юни 2014 #11 Благодаря ви момичета!Надявам се да приключа на време конкурсните гоблени и да продължа със започнатите...
Благодаря ви момичета!Надявам се да приключа на време конкурсните гоблени и да продължа със започнатите...
Светла Петрова Гобленар Модератор 13 Юни 2014 #12 Цвети, сега е времето да дадеш втори шанс на Хаед-а .Записвай се в играта.И ще го свършиш
manka Гобленар Модератор 13 Юни 2014 #13 Въй,виж това е супер предложение Цвете,записвай се. Май не само Абито е подстрекател,има и други в тоя форум
Въй,виж това е супер предложение Цвете,записвай се. Май не само Абито е подстрекател,има и други в тоя форум
ksenitka Гобленар 13 Юни 2014 #14 Днес точно това се чудех...да се запиша или да не се запиша..още не съм решила..не знам дали ще успея да показвам етапи на време..
Днес точно това се чудех...да се запиша или да не се запиша..още не съм решила..не знам дали ще успея да показвам етапи на време..