VІІ НАЦИОНАЛНА ГОБЛЕНАРСКА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Страхотна си ,Ния!:kissyou:Прекрасен клип, музика и картини на гобленарки! Прекрасно,повтарям се ,но ...си изгубих думите от очарованието ,което си направила!:flowerlove::flower::thumbup::-|

Благодаря на Ния за чудесния клип :clap:
Само да поясня че поетесата е асеновградчанка и е посветила тези стихове на своя приятелка гобленарка .

Ех, момичета, благородно ви завиждам. Пожелавам ви много приятни емоции! И да правите снимки, за да можем да видим красотите, които са били сътворени.

Страхотен клип!Първо го гледах през телефона, че краднах в движение WF, а сега си го гледам и широкоекранен!:clap:

За тези които ще пътуват с обществен транспорт :
- влак - влаковете от Пловдив до Асеновград са на всеки половин час - 7,30;8,30 и т.н. и тръгват от 11 коловоз. От гарата до хотела е желателно да ползвате такси - не е много далече но предвид че не познавате мястото ще ви е по-удобно. Цената на такситата 2лв.
-автобус - автобусите до Асеновград тръгват от автогара Юг / Пловдив/ - много близо до гарата - като попитате веднага ще се ориентирате къде е. Те са през половин час . Ще помолите да ви спрат на спирка кв.Запад. Още като слезете ще видите комплекса - веднага след кръстовището в дясно.

Онези с колите да си разучат GPS машинките - услужливата "Марийка" ще ви доведе до мястото:D

Последно редактирано:
Юрка, а тези дето ги нямат тези джаджи? ��

За тези дето нямат и идват с коли - идвайки от Пловдив , още с влизането в Асеновград минавате първия светофар и веднага в дясно е комплекса.

Ако някой има проблем ще си дам и телефона макар че не мога да гарантирам дали в суматохата ще чуя навреме :
0879448094 - Юра

Малей, почна се!... :idea:До утре, някои вече може и да са на път! Момичета и момчета, лек път и добра стига!:idea: Да е рекъл господ,до срещата!:greeneye:

Може ли консултация в последния момент. Ние ще сме с кола, но не идваме откъм Пловдив, а влизаме в Асеновград откъм гробищен парк. Видях две кръгови, по които трябва да завия надясно, за да изляза на булевард България. А като стигнем хотела има ли къде да се завие за него, защото всъщност се оказва, че сме от другата страна на булеварда.

Може ли консултация в последния момент. Ние ще сме с кола, но не идваме откъм Пловдив, а влизаме в Асеновград откъм гробищен парк. Видях две кръгови, по които трябва да завия надясно, за да изляза на булевард България. А като стигнем хотела има ли къде да се завие за него, защото всъщност се оказва, че сме от другата страна на булеварда.

Да , от другата страна на булеварда сте но пътьом вие ще видите комплекса - за вас се пада отляво. Веднага след това на кръстовището можете да завиете и влезете на паркинга.

Molq,obqsnete mi ot garata kak se stiga do hotela.

Препоръчвам ви такси. Но ако държите на спортната разходка - излизате от гарата и на централната улица завивате на дясно. Покрай Лидъл - вървите все направо - пътьом питайки ще ви насочат.

Здравейте, едва имам сили да вляза тук, бих искал да се извиня на организаторите, но от сутринта ме събори върлуващия в софия грипен вирус, предполагах, че ще е лека температура и нищо повече и няма да се отказвам от идването ми на срещата, но за съжаление се влоших и вече съм с 39 градуса температура. Много моля да ме извините, но не съм в състояние да мръдна от леглото, съжалявам много че няма да се запозная с всички вас. Моля да не броите мен и моя гост. Благодаря за голямото гостоприемство което ми оказахте, особено на Юра, която без да ме познава беше много мила и коректна, но наистина не съм в състояние да пътувам, а и не мога да рискувам да заразя половината хора от срещата, с които ще се запозная. Пожелавам много весело изкарване и дано да има снимки за да се пръскам от завист после.

Назад