VІІ НАЦИОНАЛНА ГОБЛЕНАРСКА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Днес излезе и репортаж от местната кабелна телевизия. Подготвя се и предаване със заснетите интервюта и моменти от конференцията, но то ще бъде излъчено в неделя.
Лично на мен статията много ми хареса.
http://tvsatcom.bg/news/item/5862-7-ма-национална-среща-на-гобленарите-се-проведе-в-асеновград

и от мен ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на шестте лъчезарни и усмихнати каленички за отличната организация :heart:

Все още съм в празнична еуфория!:D Прекрасни сте ,момичета! Бяхте на върха! Благодаря !:clap: Сърцето и душата ми пеят заредени с красота и усмивки! Бъдете благословени и все така неотразими както е планината ,в чието подножие живеете!:kissyou: За сърмичките,малей , -разкош.(Ще ни трябва нагледен урок как се свиват така малки и еднакви) :thumbup:Още веднъж,мили момичета, целувки и огромно благодаря!:flower:милион

Радвам се, че присъствах на тази среща въпреки кошмарното пътуване. Всички перипетии си струваха, щом успях да видя приятели и да се заредя с положителни емоции от нашите гостоприемни домакини!

Имам предложение: Хайде всяка година да сме в Асеновград. Такава хубава среща беше, че дълго ще ме държи в еуфория! :kissyou:

Искам рецептата за сърмичките, моля.

Момичетата които получиха ваучери от томболата могат да ги изразходват на този сайт :

http://www.eleana-gobelins.com/

няма срок важат когато пожелаят да пазаруват ,
само когато поръчват през сайта или на пощата трябва да напишат номера на талона и от коя национална среща е ваучера

Момичета,неможе с две думи да се опише преживяното в Асеновград,благодаря ви много за хубавите моменти:kissyou::kissyou::kissyou:всичко беше много хубаво от посрещането до изпращането...

И аз да благодаря на домакините! Всичко беше прекрасно! Поздравления момичета и благодарим!

Благодаря Ви момичета за невероятната среща ! Толкова съм щастлива , че бях част от нея . За мен е втора . Каленички , всичко беше на ниво ! Толкова усмихнати и отзивчиви . Специални благодарности на Юра за протегната ръка ! Обичам те да си знаеш ! Всичко много ми хареса ! Изживяването беше невероятно ! Толкова много красота ! Радвам се , че се запознах с още момичета , с които до сега се познавахме само виртуално . Нямам думи да опиша всички емоции . :*

Аз също искам рецептата за сърмичките - бяха много вкусни!:clap:Благодаря предварително!:kissyou:

Сърдечно благодаря за прекрасното посрещане и организация,за неповторимите мигове и страхотния купон :kissyou:

Благодаря,каленички,за чудесните преживявания!Всичко беше перфектно!Ще останете в сърцата ни завинаги!

Днес е първия ден в който се почувствах малко по-добре и успях да отида за да си получа подаръка от момичетата от Асеновград. Не мога да се въздържа да се похваля тук:

и вече в действие

Скъпи момичета въпреки, че не Ви познавам лично ме накарахте да се усмихна толкова много и не мога да изразя с думи благодарността си и топлите чувства към вас. Надявам се много скоро да се разходя за да пием по кафе и да се запознаем на живо, а може и някоя сърмичка да хапна. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ :flower:

Мили момичета от Асеновград, Благодаря Ви от сърце! И на всички съфорумки, които направиха срещата незабравима и запомняща се! Бъдете живи и здрави!

За тези, които не следят събитията във фейсбук, репортаж от националната среща по местната асеновградска телевизия
http://tvsatcom.bg/shows/itemlist/category/30-dnevnik Изберете дневник 13.10 и идете на 10-тата минута, оттам почва репортажът.

Браво! Отделили са 4 минути!
Отново бурни овации и прегръдки към домакини-каленики!!!!!!!!

А къде ще е следващата? :) Аз нали не успях да дойда на тази... и вече за следващата си мисля :)

Назад