S Snejana_G 3 Януари 2015 #21 Скромна равносметка за 2014 година. Времето ми за шиене не е много, но все пак напредък има Беше Стана Беше Стана Здрава, спорна и успешна 2015 година на всички!
Скромна равносметка за 2014 година. Времето ми за шиене не е много, но все пак напредък има Беше Стана Беше Стана Здрава, спорна и успешна 2015 година на всички!
zdrave 9 Януари 2015 #22 Хубави гоблени и добре напредваш.Богородица е много хубав гоблен, аз го ших преди 7-8 години
S Snejana_G 1 Февруари 2015 #23 По големите гоблени напредъка е минимален, но пък минита произведох доста Това е вече с рамка Тази сглобих за сватбата на приятелка
По големите гоблени напредъка е минимален, но пък минита произведох доста Това е вече с рамка Тази сглобих за сватбата на приятелка
S Snejana_G 1 Февруари 2015 #24 И още малко заготовки за картички за "Св. Валентин" Картончетата не са залепени все още.
S Snejana_G 10 Май 2015 #25 В последно време бродирах по-дребни неща, та с големите напредъка е ето този:
S Snejana_G 1 Юни 2015 #26 Това е снимка на гоблена ми днес Точно 1 година от първия ми пост в темата.