Заявки за месец- АПРИЛ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
НАМЕРЕНИ , благодаря на Светла Петрова

Здравейте, търся за приятелка някоя от тези схеми на Ланарте:

thumbnail.php
thumbnail.php

Имейлът ми е : s2103@abv.bg

Последно редактирано:
Здравейте, искам да ви помоля да ми помогнете да намеря този гоблен.
Благодаря предварително!:lady: Адресът ми е в подписа.

Здравейте! Търся за дъщеря ми гоблен на Салвадор Дали - по картината с "изтичащия" от масата часовник. Намерих го в Осинка, но не се справих с изтеглянето. Ако някой знае откъде може да се поръча , още по-добре. Благодаря!
tian_64@abv.bg

Намерен. Благодаря на всички които се отзоваха.:)

Последно редактирано:
Здравейте! Търся за дъщеря ми гоблен на Салвадор Дали - по картината с "изтичащия" от масата часовник. Намерих го в Осинка, но не се справих с изтеглянето. Ако някой знае откъде може да се поръча , още по-добре. Благодаря!
tian_64@abv.bg
Картината "Постоянството на паметта" ли се нарича.В Осинка го има в раздел Класика и се изтегля с Депозит.

СПЕШНО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ В ПМ . ИМАМ ОРИГИНАЛ, НО ТРЯБВА ДА РЕЖА И ОПРАВЯМ ЗНАЦИ.....
♥♥♥♥♥♥

БЛАГОДАРЯ НА tdm13 !!!!!!

Последно редактирано:
tian_64@abv.bg
http://yadi.sk/d/vb_D5mb4LkmFQ :idea: Надявам се,че търсите това.Файлът ще бъде активен до 7април2014г.

Здравейте! Дългогодишна мечта на свекърва ми е да ушие "Ангел Хранител". Искам да ви помоля да ми помогнете да намеря схема и ключ. Надявам се да ми помогнете да я зарадвам. Благодаря предварително! viki_petkoff@abv.bg

Намерен - Благодаря Ви от сърце!!!:clap::kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте момичета, търся четлива схема и ключ на този Моне

Моля ви , помагайте:loveglasses:

Намерен, благодаря на juliana231, страхотна си Юле :loveglasses:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад