ВЪРТЕЛЕЖКА 7/1

Дида, ти ли направи така панамата? Момичета, може ли да помоля някоя от вас да обясни на начинаещите като мен какво точно да подготви за изпращането? Панамата, всички конци, цветна схема, друго? А също и панамата как трябва да изглежда?
Ще съм много благодарна, ако някоя се отзове, защото аз тръгна ли да търся по старите теми, ще ми отиде деня в разглеждане на всичко интересно.

Hrisi90 , а и за останалите участващи за първи път.
За изпращане подготвяш - панама разграфена (не зависимо как) или с очертаните места за всеки детайл.Желателно е да бъде почистена от страни,за да не се разнищи при предаването; конци - ако са с еднакви знаци във всички елементи със знаците им , ако ли не - само с номерата им; схема- цветна или черно-бяла ( каквато е)Може да се приложи диск с качен файл в електронен вариант ( това не е задължително)Това е - другото е положителни емоции

Дида, ти ли направи така панамата? Момичета, може ли да помоля някоя от вас да обясни на начинаещите като мен какво точно да подготви за изпращането? Панамата, всички конци, цветна схема, друго? А също и панамата как трябва да изглежда?
Ще съм много благодарна, ако някоя се отзове, защото аз тръгна ли да търся по старите теми, ще ми отиде деня в разглеждане на всичко интересно.
Мила, панамата си беше с ламенцето. Аз само я окрайчих / шивачката я окрайчи/ . И си избродирах едното клонче.
Светлана ти е обяснила как да се подготвиш, но може винаги да питаш, ако има нещо неясно.

Ето го и моят избор...Моля харесвайте си мотивчета! .:D
1-Дида
2-fani77
3-galq_iva
4-nikoll
5-zezata
6-Michelle
7-Hrisi90
8-doris
9-dedivo

Последно редактирано:
Благодаря много :flowerlove:
Диск не мога да запиша на компютъра си, но ще кача схемата тук.

Фани, аз избирам 7.

Момичета, в първия пост е разпределението и датите за изпращане.
Успех на всички участници.Забавлявайте се !

Ако някой не си е получил адреса,моля да ми пише.

Последно редактирано:
Имам си адресче, изпращам във Велико Търново. Готова съм с робина си и очаквам на Фани да пристигне при мен. 7 май сутринта ще посетя пощите.
Дами, пожелавам ви весели празници!!!!

Весели празници и от мен! :cookies: Готова съм с гобленчето и го изпращам в Радомир на 7 май.

Ехооооооооо,преядохме с конузаци, наддадохме килца и спряхме и да шием....
Как сте, момичета? Готови ли сте?

Назад