Пеперудена въртележка

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Ами трябва да има нова пеперудена въртележка. Аз вече съм си избрала модел. Този път мотивите са доста по-големи от сегашните.
Но, ако се съберат повече участници ще се разделим на две въртележки, че е трудно да се намерят модели за толкова много участници.

Ами трябва да има нова пеперудена въртележка. Аз вече съм си избрала модел. Този път мотивите са доста по-големи от сегашните.
Но, ако се съберат повече участници ще се разделим на две въртележки, че е трудно да се намерят модели за толкова много участници.

Аз бих се включила, ако има следващ "пепруден робин", но в група от четирима и "Този път мотивите да са доста по-големи от сегашните." :)

Последно редактирано:
Роди, 4 са много малко бе. Поне 6. И да с по-големи мотиви .Когато броя на участниците е по-малък позволява мотивите да са по-големи. И с повече време за изпълнение.

Не помня колко броя са на Светли саксийките с веселите надписи,но ако са по-малко хората,при мен могат по 2 броя да се бродират!

Лелееее!"Объркала съм рейса..."Качих си робинчето в Пеперудена въртележка2!

Поради непредвидени обстоятелства се отлага втората пеперудена въртележка за неопределено време.

Назад