Малката страничка на didi3

• Началник на темата Началник на темата didi3
  • Начална дата Начална дата
Диде, най-после и ти да покажеш колко си сръчна :kissyou: Не само на софийските срещи да се радваме на красотите ти :) Всичките ти неща са супер, но на мен фаворит ми е чашката с орхидеята :kissyou:

Диде, най-после и ти да покажеш колко си сръчна :kissyou: Не само на софийските срещи да се радваме на красотите ти :) Всичките ти неща са супер, но на мен фаворит ми е чашката с орхидеята :kissyou:
:idea: Случайно хрумване беше,но излезе сполучливо и вече подарено,останаха още 3 листенца...мога да повторя :D

Страничката ти била пълна с толкова много красоти, а аз за малко да ги пропусна. :) Вече ще следя за нови неща :)

Още в началото си започнала с труден за бродиране гоблен!И всяка следваща творба е красива и оригинално оформена!Поздравления!!!

Mного красива колекция:clap:, особено двете чашки:loveglasses:, нали съм им фен :thumbup:! Аз съм ушила и трите, но си стоят неоформени, много интересна идея с тези листенца.

Браво - чудесни неща, нооооооооо чашата с пеперудата за мен е най-елегантна !

Прекрасни неща има в страничката ти...............

И според мен, трябва да и смениш името, от отдавна не е малка :)

Ето една мадама с пеперуда

още малко и ще покажа гоблена за играта за 8 Март....нека другарчето си го получи :)

Този месец имах рожден ден,подариха ми готова комплектовка на любимата ми тема цветя. Много сладко дребосъче вече ушито и рамкирано

Благодаря на кроти за удоволствието което ми достави :kissyou:

Това е моя подарък за играта 8 Март вече подарен на vaniand

малко,но от сърце :)

А това е подарък за Вени от софийската група на купона на 8 Март

темата беше сърце,но без да е рамкирано и се получи това :idea:

Назад