Игра 8 март 2014г.--ЗАПИСВАНЕ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
На педал съм Криси,уфф и ти стига ме изкушава,че ми е слаб ангела:confused:

И аз се колебая. Днес ли беше последният ден?
Кога ще е следващата игра след тази - за Великден, за лятото?

Окончателно реших да не се записвам, нищо не съм почнала да шия и с този грип, може и да не успея, но ще ви следя с удоволствие.

Срокът за записване до утре вече ли е?:confused: Няма ден в който да не надникна в темата и да не мисля ДАЛИ-ИЛИ?!?!?
Компанията, която се заформи е страхотна............все момичета, които уважавам..... Ще помисля още един път - за последно.:kissyou:

Срокът за записване до утре вече ли е?:confused: Няма ден в който да не надникна в темата и да не мисля ДАЛИ-ИЛИ?!?!?
Компанията, която се заформи е страхотна............все момичета, които уважавам..... Ще помисля още един път - за последно.:kissyou:
Срока е до тази вечер. Хайде бързо се записвай

До утре е Светланкеее,до 20.01 който се записал,записал,мислете,умувайте,и аз това правя от няколко дни:idea:

Не му мислете момичета, записвайте се. Не искате ли да си доставим взаимно удоволствие за празника, кой не иска подарък-изненада за 8-ми март???? Учудвам се, че има много записани за другите конкурси, а за този НЕ !!!!!! Събудете се не остана време ;) !!!!!! Хайде часовника прави тик-так и срока свършвааааааааа. :blueflow: Сигурна съм, че който е мотивиран ще се справи с срока за подготовка. ;)

Мислих, мислих и реших............записвам се!!! Пък каквото ще да става.........само здраве да е и ще се справим!!!:kissyou:

Приключи записването за играта,след 20.00 ще ви пусна по лс-тата имената на другарчетата ви.

И аз си имам другарче, ама няма да ви го кажаааааа :D :flowerlove:
Успех на всички, дано да няма разочаровани ;) надявам се всички да останат доволни:lady:

Най-сетне се докопах до компютър и разбрах че имам другарче. Преполовила съм бродерията и се надям другарчето ми да я хареса. Приятни приготовления!:kissyou:

Здравейте,как върви тук,нещо тихичко ми се вижда.
Явно големи красоти шиете,щом мълчите.

Имам едно съобщение момичета,снощи ми се обади лично sunnyto,и я отписвам от играта.Има здравословен проблем,в момента е в болница.Да и пожелаем бързо,ама много бързо да оздравява,и да се връща при нас.
Аз ще и поема другарчето,може да няма бродерия"шегувам се",но пък ще се постарая да я зарадвам
все пак
:idea:

Назад