Етапите на irena_gemini

Това синьо ме измъчва, искаше ми се нещо цветничко, Дидка ме зарази с нейната цветна негърка и започнах това :D малко цветове идеално ще ми е за подаръка от Светлето, ще се допълват :gipsy: има още една която замислям, но нямам схемата, ще трябва да я издиря :confused:

Иренка, кое е това гобленче? Да не намери другите феички???

Иренка,моля ако нямаш нищо против да ми метнеш схемата на Пеперуденото момиче....имам я,но нещо не е читава, а сестра ми иска да и я ушия :-| Ще съм ти много благодарна :kissyou:

Ками само съм за завиждане :D по цял ден в къщи, децата на училище и детска градина :gipsy: а и моделчето е много лесно с малко цветове и бързо се шие
Диде моделчето е на Ленарте, не намерих феичките, обаче това като го видях и беше любов от пръв поглед :gipsy: не можах да устоя и го започнах малка цветна фантазия, още повече, че има от любимите ми пеперудки
благодаря ви дами :kissyou: за вниманието

Много красив гоблен -не съм го виждала до сега!С нетърпение ще чакам да го видя завършен:clap:

:loveglasses: Обожавам Ланрате. Може ли да пуснеш и на мен тази прелест? :idea: То и аз съм си вкъщи и имам две неща започнати за подаръци, но не мога да седна да шия от :baby: напоследък.
kami19@abv.bg :kissyou:

Изпратих схемата на тези които я пожелаха, ако съм изпуснала някой да ме извини ще я изпратя само да каже :gipsy: ето и едно етапче от мен малко имам да разшивам че съм сбъркала единият цвят но това е поправимо
ето за тази дама подарък от играта за 8-ми март от Светлето и ще са горе долу еднакъв размер
а ето тази издирвам ама не мога да я намеря все още :(

а ето тази издирвам ама не мога да я намеря все още :(
[/QUOTE]

Иренка, тази я бях видяла някъде....Ще се поровя утре, дано се сетя

След дълго отсъствие не по моя вина :( да покажа до къде стигнах с моята мацка, мисля че се получава много добре, като изключим, че сините тонове не ми харесват и сега издирвам подходящите :confused: Следващият етап надявам се, че ще е в темата с готовите творби :party:

В действителност цветовете са доста по-наситени ;)

Иренка, не знам кое не му харесваш, може би снимката от компа лъже. На мен много ми е нежно и красиво.

И на мен много ми допада ,свежи топли тонове си имаш. Притесненията са излишни :blueflow: Дамата ти е очарователна просто.

Всъщност синьото по роклята не съм го шила ;) само по вазата и цветята, но някак си много не ми допада и го смених ще покажа етап скоро ;) предполагам

Назад