eldorado 23 Октомври 2014 #21 Чакам с нетърпение грандиозния финал на това истинско кадифено великолепие.:flower:
nimate 27 Август 2015 #24 Здравейте, момичета. Края на моята четири годишна одисея настъпи. Представям Ви моята Роза в целият й блясък. Една снимка с мен Преглед на прикачен файл 179293 И една снимка след къпане и гладене Преглед на прикачен файл 179294 :kissyou:
Здравейте, момичета. Края на моята четири годишна одисея настъпи. Представям Ви моята Роза в целият й блясък. Една снимка с мен Преглед на прикачен файл 179293 И една снимка след къпане и гладене Преглед на прикачен файл 179294 :kissyou:
Дида Гобленар Модератор 27 Август 2015 #25 Божееее, като жива е!!!!! Не знам как е на живо, но от снимката - поклон, мила ♥♥♥
G G.Ned 30 Август 2015 #27 Толкова е хубав.... Да не повярва човек че шито бодче по бодче. Като снимка е. Поздравления!
nimate 30 Август 2015 #28 Благодаря Ви. Красива е, като я гледам и още не мога да осъзная, че най-накрая я виждам готова пред мен. :kissyou:
Благодаря Ви. Красива е, като я гледам и още не мога да осъзная, че най-накрая я виждам готова пред мен. :kissyou: