Конкурс " КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА " - ГАЛЕРИЯ и ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Светла явно не си обърнала внимание на това съобщение №87 http://www.goblenite.org/showthread.php?t=10445&page=6
което е публикувано на 3.01.2014г
Ния ,не се съмнявам че има завършен гоблен и няма нужда да ми го доказваш
но сега като стана ясно ,че този гоблен е завършен преди 2014г , а наградата е обявена на 3.01.2014 не беше ли редно да се съобщи на 6.01. когато започнаха да се качват етапите ,че вече има финиширан гоблен и наградата - нищо , че не е осигурена от теб си има притежател , така всичко щеше да е коректно
мисля , че целта не е само да се ушият гоблените нали
напразно останалите участници сме се надявали 15 дни
сигурно ще има и такива които са боцкали повече от обикновено за да финишират първи ръководейки се от показаните етапи
и не толкова заради наградата , а просто за тръпката

Така е, тръпката си е тръпка.Предлагам нова тръпка: "Познай пъргавелката". Наградата за първи завършил, ако спонсора желая/ може да се пренасочи. Ако има няколко познали - да се тегли жребий.
Нещо започнаха да ми щракат дедукционните ми процеси.:D
Хайде, не искам Жужа да се отказва, сигурно шие нещо страхотно и искам да го видя на изложбатааа!

Полупознал може ли хахах предполагам ще е на ДИменшънс ;) Аааа Ния, може последни , ама ще сме във влака :)

Не може, може само с обосновка, защо аджеба баш еди кой си сте номинирали.
Напр. "иглата и е вирусоносител и се самовдява", или "един бод - пет кръстчета"....
Май си ще ме погне накрая тая пъргавица. мила, чети си, споко, имам нужда от иглотерапия...

Жужо, съвсем съзнателно не обявих,че има финиширал, за да не ви падне ентусиазма.
А така тръпката ти все пак е продължила поне 15 дни. Иначе и тях нямаше да ги имаш.

Айде стига бе! И тук в това приятно местенце ли има недоволни? Аман вече от такива хора. Няма да показвам етапи, а ако си ушия гоблена изобщо, ще го покажа накрая.

Айде стига бе! И тук в това приятно местенце ли има недоволни? Аман вече от такива хора. Няма да показвам етапи, а ако си ушия гоблена изобщо, ще го покажа накрая.

Тц,... не става. Вече си показала етап, така че щом си се хванала на хорото ще си го играеш до края. :D

ААА, ще пестиш време от качване на етапи, а?

Айдее стига,не разваляйте настроението и тука,кой свършил първи,кой последен,няма значение.
Абе чета тука за тия награди,стимулирате хората,тва супер,ами за тия като мене дето не стигат финала що няма награда аа:D
и затова аз се наемам да осигуря наградата за първия отпаднал,ако сте съгласни:confused:

Айдее стига,не разваляйте настроението и тука,кой свършил първи,кой последен,няма значение.
Абе чета тука за тия награди,стимулирате хората,тва супер,ами за тия като мене дето не стигат финала що няма награда аа:D
и затова аз се наемам да осигуря наградата за първия отпаднал,ако сте съгласни:confused:

Вече има и такъв. Давай наградата.
:D

Ай стига ве,егати бързака,хванахте ме по бели гащи,отивамммм да я търся,
но си държа на думата,награда ще има:thumbup:

:fight:Защо спорите?Който завършил,завършил,който не е нали има време.Да се стягаме и това е.

Ехееее, много награди се раздават тука. А няма ли и награда за този, който последен ще започне гоблена си? Това ще поощри нови състезателки да се включат току преди финала.:greeneye:А финала е след около 7 месеца, ако не се лъжа.

А така, де! Можело и по-весело! Писнало ми е от начумерени и криви хора, ама не могат да ме съборят, ей :D
Малекс, как ме разкри! Тъкмо си мислех, че ще се измъкна между капките и ти хоп, разкри ме! :gipsy::gipsy:
Момичета, искам да е октомври и да дойде срещата! Причината е ясна - среща с щурчовци, които ми повдигат духа!:kissyou: Обичам ви!!!

Приятен ден пожелавам на всички! А тия дето не знаят къде са им усмивките и доброто настроение да направят нещо по въпроса по намирането им.
Улях се! Чао!:kissyou:

Ехееее, много награди се раздават тука. А няма ли и награда за този, който последен ще започне гоблена си? Това ще поощри нови състезателки да се включат току преди финала.:greeneye:А финала е след около 7 месеца, ако не се лъжа.
А така де ! Аз се чудя защо още не съм почнала гоблена,пък то съм си чакала наградата. :D:D

Последно редактирано:
благодаря на тези ,които с коментарите си ми помогнаха да взема окончателното си решение
записах се доброволно да участвам , но явно съм объркала конкурса и затова напущам пак доброволно по своя воля
не желая моето решение да става повод за разни коментари нито тук нито другаде
не искам да преча да купонясвате, защото аз шия и не приемам труда ми и амбициите ми да се критикуват и приемат като нещо порочно :no:
за тези които се интересуват какво все пак шия , не е нужно да чакат 9 месеца ,а само след няколко дни ще го разберат но вече не тук
приятен купон на останалите , а за тези които все пак намират време и да шият пожелавам да си завършат започнатите гоблени :kissyou:

Назад