NIA
Модератор
;
Налимного пъргави девойки бе! Ама те не знаят, че наградата ще е за посления финиширал
![]()

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
;
Налимного пъргави девойки бе! Ама те не знаят, че наградата ще е за посления финиширал
![]()
Това ми харесва много, много...;
![]()
Айде стига бе! И тук в това приятно местенце ли има недоволни? Аман вече от такива хора. Няма да показвам етапи, а ако си ушия гоблена изобщо, ще го покажа накрая.
ААА, ще пестиш време от качване на етапи, а?Айде стига бе! И тук в това приятно местенце ли има недоволни? Аман вече от такива хора. Няма да показвам етапи, а ако си ушия гоблена изобщо, ще го покажа накрая.
Айдее стига,не разваляйте настроението и тука,кой свършил първи,кой последен,няма значение.
Абе чета тука за тия награди,стимулирате хората,тва супер,ами за тия като мене дето не стигат финала що няма награда аа
и затова аз се наемам да осигуря наградата за първия отпаднал,ако сте съгласни![]()
А така де ! Аз се чудя защо още не съм почнала гоблена,пък то съм си чакала наградата.Ехееее, много награди се раздават тука. А няма ли и награда за този, който последен ще започне гоблена си? Това ще поощри нови състезателки да се включат току преди финала.:greeneye:А финала е след около 7 месеца, ако не се лъжа.