Етапи на Ceco

• Началник на темата Началник на темата ceco
  • Начална дата Начална дата
Страхотно! Народа е казал "ръка,която храни - не обеднява"!!!Аз мисля,че точно това е смисълът на този гоблен!Успешно бродиране!

Много красиво... интересно ми стана обаче какви са тези дълги игли с които шиеш? може да е от снимката или наистина са по-дълги от обикновените :confused:

Много красиво... интересно ми стана обаче какви са тези дълги игли с които шиеш? може да е от снимката или наистина са по-дълги от обикновените :confused:
Тези игли са с топче.Мисля,че се коментираше във форума.Шия с дълга,защото има с 3 и 4 ката конци и е с по-голямо ухо.

Четох за тези игли, не знаеш че са толкова дълги, а и на живо не съм ги виждала :D

Прекрасен! Нямам представа за името на гоблена, но за мен това са божиите ръце, които закрилят живота. Има много доброта и надежда в тази картина. Добър избор и чудесен резултат! Честито!

Прекрасен! Нямам представа за името на гоблена, но за мен това са божиите ръце, които закрилят живота. Има много доброта и надежда в тази картина. Добър избор и чудесен резултат! Честито!
И аз не знам името на гоблена.Пишеше Ръцете на...Но и моето мнение е такова.Още щом го видях и ме заплени.

Силно въздействащ и с прекрасни цветове гоблен! Поздравления! В галерията на гоблени Леврон е под името" В божиите ръце"
Ето как изглежда техния вариант:

Назад