Заявки за месец- ДЕКЕМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, решила съм да шия една серия цветя, но намирам схеми само за два от гоблените. Търся схемата на ириса, ако някой я има нека ми я прати на поща zuzka_77@mail.bg. Благодарности на всички вас, който споделяте схемите си с останалите :clap:

Поща!

Здравейте търся схеми на малки цветя.За ориентир показвам какво търся-схемите на тези и на подобни-да не са с много шиене,но да са ефектни.Благодаря ви!bub.ka@abv.bg
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=4361&page=6 пост 78

Изпратих към десетина схеми, но не знам дали ще ти допаднат. Имам и в други папки, и ако тези не харесаш пиши на мейла да изпратя още. Светли празници! :)

Здравейте, напоследък съм запалена от пермин - търся схемите на следните мини mimagen4eva@abv.bgСега се сещам, че има доста минита на Пермин на коледна и зимна тематика, ще се радвам да получа някоя схемичка и от тях, макар че не мога да прикача картинки в момента.

Последно редактирано:
Здравейте момичета, търся схемата на "Свят зя Двама" от списание галерия бродерия месец февруари 2013 год.
Предварително Благодаря!
Весели Празници!
liliya78@abv.bg

Също така търся и схеми за новородено момиченце

Последно редактирано от модератор:
ТРИПТИХ

ЗДРАВЕЙТЕ!ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОЛЯ ЗА СХЕМАТА И КЛЮЧА НА ТОЗИ ТРИПТИХ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
e-mail:mpacheva@avb.bg:wine:

Здравейте, напоследък съм запалена от пермин - търся схемите на следните мини mimagen4eva@abv.bgСега се сещам, че има доста минита на Пермин на коледна и зимна тематика, ще се радвам да получа някоя схемичка и от тях, макар че не мога да прикача картинки в момента.

Поща за последните две, зимни и.... бонус

Статус
Not open for further replies.
Назад