stavrozova Гобленар 20 Март 2017 #263 не съм си показала тук кутията за конци,която направих от картон[
stavrozova Гобленар 20 Март 2017 #264 stavrozova каза: не съм си показала тук кутията за конци,която направих от картон[ Кликнете, за да разширите... незнам защо една и съща снимка се повтори
stavrozova каза: не съм си показала тук кутията за конци,която направих от картон[ Кликнете, за да разширите... незнам защо една и съща снимка се повтори
Светла Петрова Гобленар Модератор 20 Март 2017 #266 stavrozova каза: незнам защо една и съща снимка се повтори Кликнете, за да разширите... Уникална е кутията!!!!:clap::clap:
stavrozova каза: незнам защо една и съща снимка се повтори Кликнете, за да разширите... Уникална е кутията!!!!:clap::clap:
Lora Kamenova Гобленар 19 Април 2017 #270 Прекрасни са! Не мога да реша коя ми харесва най-много - разтроена съм
Дида Гобленар Модератор 21 Май 2017 #273 Страхотно е!!!! Ти си знаеш кое е любимото ми мотивче тук♥♥3
juliana231 Гобленар 21 Май 2017 #274 Поздравления. Този семплер отдавна е в плановете ми. Ще следя с интерес оформлението му.
Дида Гобленар Модератор 28 Май 2017 #276 Еее, фотографа е за бой......Ще мина да ги видя, че и да пипна......♥
shaton 9 Юни 2017 #277 stavrozova каза: а това са първите за 2017 Кликнете, за да разширите... Много сладки момиченца! Браво!
stavrozova каза: а това са първите за 2017 Кликнете, за да разширите... Много сладки момиченца! Браво!