Моите творби

Ох, че красиви гобленчета и покривка ! Това "последното творение" е толкова хубаво и лъскавко :gipsy::clap:

То с надникване в твоята страничка не става Маги. Доста време е нужно да се наслади чавек на красотичките които си сътворила.:kissyou:

Ставрозова , само ми кажи от къде ги купуваш тези бързите игли . И на мен "килимчето" под елхата ми е фаворит:clap::clap::clap:

Супер са...........
Сега и ангелчетата ако сбъднат мисията си - ще взема да повярвам в поверието за тях ............ :)

Ставрозова, ама това не са последните ,нали...:idea:.Ще има още красоти ,вярвам . Поздравления !:clap::clap: Аз нали съм си малко мудна ...:nose:и пред компа (отказвам се в последно време от него ,че ще ме ступат) ,ще ви дишам пушилката.Здраве да е ! Слънчеви дни.:greeneye:

А това е една тиха книжка ,с която се занимавам в последно време :D то затова едва си намерих темата :D

А това е една тиха книжка ,с която се занимавам в последно време :D то затова едва си намерих темата :D

Прелест!!!! Ще лети за Дубай, за една госпожичка...
Маги, искам да ти благодаря, че направи реалност една мечта!!!!! Обичам те, мила ♥♥♥

Назад