Моите творби

Благодаря ви!Лек проблем със затварянето,но при следващите ще се постарая да го отстраня!

Това е новото ми облекло на таблета, изработено с много обич за него от тази мацка, която не спира да твори ♥♥♥

Маги, на какъв каунт бродира момичето с розите? Гледах, че по схема на 14-ка става доста голям.

Злате, невероятна е мацката, покрита е отгоре с тюл, за да не се цапа шева. Няма да се закача и контура така. Момичето за всичко е помислило ♥

Много добра идея. Получило се е много нежно. Аз пък отдавна искам да си избродирам нещо за телефона, ще видим кога ще се реша. ;)

Аааааааа, аз докато не видя оценки не давам, искам даже и да пипна :kissyou:
Невероятен :clap:

Маги, на какъв каунт бродира момичето с розите? Гледах, че по схема на 14-ка става доста голям.

На 16 го ших искаше ми се малко по-малък да стане,но нямах 18 пък има и четвъртинки,но аз някъде ги пропуснах хи- хи то даже по схемата ми изглеждаха на осминки по точно

Много красив подарък. Дидке, ще има да се фръцкаш из Хисаря........

И кутийката е суперска. Аз не виждам дефекти

Много харесвам полезните неща, в които е намерило отражение и нашата любов към бродерията.Маги, супер е! А като знам Дида как ще се хвали...

Благодаря Светле, аз също много обичам да правя такива полезни неща за ежедневието!

Много са хубави, откога се каня да направя яйца ма надали скоро ще направя :)

Назад