ddimitrova 3 Октомври 2014 #102 Прекрасни неща си изработила!Връщах се няколко пъти да ги гледам!Много съм впечатлена!:loveglasses:
mladenka 3 Октомври 2014 #103 Много красоти има в страничката ти!:clap:Маковете са чудесни, рамката е много подходяща. Много ми хареса чантата:clap:
Много красоти има в страничката ти!:clap:Маковете са чудесни, рамката е много подходяща. Много ми хареса чантата:clap:
R rossi369 Гобленар 3 Октомври 2014 #104 :clap::clap::clap:Много красоти!Чантата е впечатляваща,куфарчетата и бурканчетата... всичко е много класно!:lady:
:clap::clap::clap:Много красоти!Чантата е впечатляваща,куфарчетата и бурканчетата... всичко е много класно!:lady:
stavrozova Гобленар 3 Октомври 2014 #106 това е подарък за 60-годишния юбилей на майка ми,а това е за сестра ми
dushkova Гобленар 4 Октомври 2014 #107 Чудесни подаръци!:clap::clap:Честито !:loveglasses: Последно редактирано: 5 Ноември 2014
stavrozova Гобленар 6 Октомври 2014 #108 dushkova каза: Чедесни подаръци!:clap::clap:Честито !:loveglasses: Кликнете, за да разширите... Мерси!:loveglasses:
dushkova каза: Чедесни подаръци!:clap::clap:Честито !:loveglasses: Кликнете, за да разширите... Мерси!:loveglasses:
dushkova Гобленар 5 Ноември 2014 #111 Женската молитва е върха !Харесвам я !:clap::clap:За бурканчетата -Дименшънс ,няма какво да се говори.:clap::-|
Женската молитва е върха !Харесвам я !:clap::clap:За бурканчетата -Дименшънс ,няма какво да се говори.:clap::-|
Дида Гобленар Модератор 5 Ноември 2014 #112 Маги, не виждам две нежнички сладурчета.....Бурканите са страхотни!!!!
Дида Гобленар Модератор 6 Ноември 2014 #116 stavrozova каза: Диде,ето ги исках да ги покажа завършени Кликнете, за да разширите... Страхотни са!!!! ♥♥♥
stavrozova каза: Диде,ето ги исках да ги покажа завършени Кликнете, за да разширите... Страхотни са!!!! ♥♥♥
rositsa Гобленар 7 Ноември 2014 #119 Снощи видях възглавничките във феиса и не мога да им се нагледам , много ми харесват :clap: Меги , на какъв каунт си ги шила ?
Снощи видях възглавничките във феиса и не мога да им се нагледам , много ми харесват :clap: Меги , на какъв каунт си ги шила ?