Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря,чак пък професионално има какво още да се желае,но все пак съм доволна от резултата!Ехааа,куфарчето е невероятно ,абсолютно професионално изпълнение :yes::clap:
Много е лекичко Диде и удобно!Олеееееееее, страхотно! Предполагам, че след като е от фибран е лекичко. Поздравления!!!
Фибрана е закрепен с "дюбели"от клечки за зъби и малко топъл силикон,а за закупуването във всеки магазин за строителни материали го има.Идеята немога да кажа че е напълно моя,вече не се сещам кое е моя идея и кое съм видяла някъде си,но обичам да експериментирам,и така...Радвам се че ти харесват нещата ми:idea:Не бях попадала май на страничката ти до сега.... Страхотна си просто!!! А куфарчето ме разби.... би ли споделила с какво го лепиш фибрана и от къде го купуваш? Ако си ползвала за идеята някакъв мастер клас, би ли го споделила... А ако идеята е твоя - непременно направи мастер клас - ще придобие страхотна популярност! :clap: :clap: :kissyou:
Преглед на прикачен файл 175606
Благодаря от сърце на Маги - това е нейна изработка. На живо е още по-хубава, розичките са като истински!!!!!
ХАЙДЕ ДЕ ИЗЧАКА МИ СЕ ЧАКАНЕТО,САМО ОБЕЩАВАТЕ:kissyou:Маги прекрасни са , честито :clap::clap:, ще ги видим като ти дойдем на гости :kissyou:
ХАЙДЕ ДЕ ИЗЧАКА МИ СЕ ЧАКАНЕТО,САМО ОБЕЩАВАТЕ:kissyou: