ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Силве ,категорично нямам впредвид гобленарки ,като твоята майка ,моите уважения към нея !!!Както и нямам никакви претенции към предишните и бъдещите организатори ,но мисля ,че трябва да има някакво правило ,което да е в тяхна помощ занапред.

Много се съмнявам вече,не убедена съм че няма да се дадат конструктивни,приемливи предложения, а да това ще е поредната говорилня ,която не се знае как ще завърши.
Аз обясних защо се изказах толкова крайно срещу гостите, но вината май е повече у нас, защото пак ще се повторя когато си заявил, че госта ти ще присъства или не присъства еди къде си,или че ще си без гост, а го водиш без да е в списъка май вината не е в госта а у нас. Затова призовавам условията,които ще поставят следващите домакини, да се спазват. Да се осъзнае, че когато говорим едно, а правим друго затрудняваме работата им.
Дори в къщи когато чакаш 5 човека на гости, а дойдат 8 се чувстваш притеснен и не си сигурен дали ще се чувстват комфортно, да не говорим за 200 и се окаже че си изненадан за решенията им.

Последно редактирано:
Ата е права - нямаме нужда от поредната говорилня.
Най добре Малекс да мине с метличката и да изтрие всичко излишно, освен конкретните предложения или наистина да махне цялата тема.
Защото преди да се пише трябва да се чете, но явно някои не го правят.

Много се съмнявам вече,не убедена съм че няма да се дадат конструктивни,приемливи предложения, а да това ще е поредната говорилня ,която не се знае как ще завърши.
Аз обясних защо се изказах толкова крайно срещу гостите, но вината май е повече у нас, защото пак ще се повторя когато си заявил, че госта ти ще присъства или не присъства еди къде си,или че ще си без гост, а го водиш без да е в списъка май вината не е в госта а у нас. Затова призовавам условията,които ще поставят следващите домакини, да се спазват. Да се осъзнае, че когато говорим едно, а правим друго затрудняваме работата им.

:thumbup:

Злате, в игрите е същото.Уж има ясни правила, уж всички разбрали и накрая пак издънки.Че и при срещите така. Като няма съвест и съзнание, каквито и правила да се поставят все тая.

Вале, разбрах те :kissyou:

Е-е-е-е--ей, не мирясахте най-после!

(ЦЕНЗУРИРАНО от АДМИНИСТРАТОР: НАРУШАВА ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, МНЕНИЕТО ОБИЖДА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЪФОРУМКИТЕ)

Вие няма ли да проумеете най-накрая, че това е неформална организация - форум - който когато иска може да влиза и да излиза от него. Всичко е на доброволни начала. Повечето гобленарки сме работещи хора, със семейства и ред др.задължения. За това предпочитам като ми остане време да го отделя да шия нещо, което ще ми достави удоволствие, а не да си пилея нервите с разни игри с неясен регламент, срокове и т.н. После кой на кого какво пратил, интриги, че някой е разочарован от подаръка си, или не е дооценен в играта.
Преди години, когато се регистрирах в този форум отношенията бяха съвсем различни, то просто беше удоволствие да влезеш във форума, да качиш какво си ушил, да видиш какво другите шият, да споделиш мнение, а сега какво направихте - скандал след скандал, интрига след интрига.
Огледайте се и се замислете, колко жени имаше, които редовно пишеха във форума и се отдръпнаха. Появяват се нови, които не са наясно с правилата на някой диктаторки, които като се огледат и се осъзнаят и те се дръпват.
То вместо да сте благодарни, че тези жени от Стара Загора са отделяли от времето и средствата си цяла година, за да организират срещата и да им благодарите, вие не спряхте да плюете по тях. Най-малкото не е възпитано едно такова държание.
Ако продължавате така ще останете и без срещи, а във форума ще си пишете само модераторките. Крайно време е да се осъзнаете и да спрете с безкрайните си претенции.

Последно редактирано от модератор:
Малекс докато се прибере от работа, Динко да трие темата и край на писанките.Не сме дорасли да даваме и обмисляме идеи, стана ясно!

Ата е права - нямаме нужда от поредната говорилня.
Най добре Малекс да мине с метличката и да изтрие всичко излишно, освен конкретните предложения или наистина да махне цялата тема.
Защото преди да се пише трябва да се чете, но явно някои не го правят.

Категорично мисля че няма нужда от конкретни предложения,моля ви спрете се вече.
Каквото и да се предложи,по логичен път следващите домакини,искат не искат ще трябва поне малко да се съобразяват.
Трийте я тая тема,и да приключваме:idea:

За да не изключваме форума пак, заключвам темата. :greeneye:

Статус
Not open for further replies.
Назад