Игра КОЛЕДА 2013г......ЗАПИСВАНЕ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Да кажа и моето мнение.:idea: Смятам, че долна граница задължетлно трява да има, а относно горната може да е препоръчителна, но не и задължителна, защото само рамките които аз например слагам, са около 20 лв. Не бих си позволила да сложа рамка от " Всичко по левче", за да спазя горната граница. Държа да е изпипано до край и като сложа и готова комплектовка/ примерно/ ще стане минимум 35-40 лв с разни дребни допълнения. Но това си е лично мой избор и възможности.:kissyou:
За себе си държа особенно в Коледната игра да има една тържественост и "пищност" и подаръкът ми, който изпращам, де е впечатляващ, така че ако сложите ГОРНА задължителна граница, може и да се откажа или пък да ми се наложи да излъжа за стойността на нещата....:gipsy:

Май само долна граница ще сложа,като ви чета:confused:
И така,ясно е ще има някакъв паричен лимит,това се разбра вече,щом и вие сте съгласни.Ето какво мисля да прибавя в регламента на първата стр.

Задължителна долна граница на подаръка да е 25лв.а горната всеки сам да си преценя.

Я кажете пак сумата не ви ли е голяма,или е добре,ако трябва да намалям или да увеличавам,сега е момента.

Да, и аз подкрепям идеята за долна граница, за да няма разочаровани.
Мисля си че всеки ще вложи много душа и сърце в подаръка за другарчето си, но аз лично така ще съм по-спокойна и за себе си примерно, защото няма да се притеснявам дали е достатъчно това, което съм приготвила.
Записвам се и аз! :)

Само сега да не се почнат разменяния на касови бележки :D Това в кръга на шегата, разбира се.
Попитах за граница под/над, защото ако лимитът е примерно 30лв. това значи, че можеш да купиш 2-3 неща от магазин за левче и да сметнеш, че е достатъчно...

Малко ще оспамя, без да съм записана в играта, но какво се разбира от "левчето"? Всеки малък магазин за сувенири зарежда китайска стока.............. :gipsy:

Манка, извинявай................

Направо в последния момент и аз да се запиша, за малко щях да пропусна срока. Марианче, записвай ме !

Момичета след малко почвам да ви пращам по лс-тата другарчетата.
Успех на всички и да не забравяте новата точка към условията на играта--

Задължителна долна граница на подаръка да е 25лв.а горната всеки сам да си преценя.

след малко и нея .

Благодаря Марянче , аз си имам другарче :wine:
Пожелавам ви само забавление и приятни емоции :kissyou:

Назад