Поща!:idea:
Може ли ина мен схемата на слънчогледа!
Уникален е!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Поща!:idea:
Поща!:rainbow:Здравейте, видях че през септември е търсен този триптих "Африка" Преглед на прикачен файл 168817 Искам и аз да помоля за схема, но тази, която е разработена с 58 цвята. Мисля, че gob-le-ni.hit.bg я предлагат. Аз имам една с много повече, започнала съм го по нея, но честно казано, гоблена няма нищо общо с картинката и африканката е просто отвратителна. Пощата ми е rosi0820@abv.bg
Поща!:rainbow:
Здравейте отново,
разглеждах малко гоблени на haed, всички те са много красиви, но тези ми харесаха най-много. Ако някой има схема - моля да изпратите.
Искрени благодарности!:kissyou:Преглед на прикачен файл 168810
Преглед на прикачен файл 168811
Преглед на прикачен файл 168812
Преглед на прикачен файл 168813
violeta.peneva11@abv.bg
Благодаря, но продължавам да търся и схемата с 58 цвята
Привет на всички!
Търся тези книгоразделители, благодаря предварително на отзовалите се :kissyou:
kami19@abv.bg
[/URL][/IMG]![]()
![]()
Изпращам това, което имам, но е на Български гоблен
Момичета, липсват ми средните няколко реда на тази схема. Ако някой може да помогне, на : svetlinka_varna@alv.bg
Търся "Христос чука на вратата" на "Солария".
Ще се радвам, ако някой сподели с мен схемата.
Благодаря предварително!
r.velkova@abv.bg
Момичета търся схема на гоблен -куче РОТВАЙЛЕР. Не мога да покажа снимка, защото имам схеми на кучета, но не открих нито една на тази порода. Затова приемам на Емейла всякакви предложения / най-добре пренабор.../. Искам да направя подарък за учителката на детенце, а тя има такава порода куче.:loveglasses:
Благодаря предварително за това, че някой ще се потруди да ми помогне.....:kissyou:
Оше го търся...
niki_adi1977@abv.bg