Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, видях че през септември е търсен този триптих "Африка" Преглед на прикачен файл 168817 Искам и аз да помоля за схема, но тази, която е разработена с 58 цвята. Мисля, че gob-le-ni.hit.bg я предлагат. Аз имам една с много повече, започнала съм го по нея, но честно казано, гоблена няма нищо общо с картинката и африканката е просто отвратителна. Пощата ми е rosi0820@abv.bg
Поща!:rainbow:

Здравейте отново,
разглеждах малко гоблени на haed, всички те са много красиви, но тези ми харесаха най-много. Ако някой има схема - моля да изпратите.
Искрени благодарности!:kissyou:Преглед на прикачен файл 168810

Преглед на прикачен файл 168811

Преглед на прикачен файл 168812

Преглед на прикачен файл 168813

violeta.peneva11@abv.bg

Здравей,
първия и втория можеш да си ги изтеглиш от тук: http://turbobit.net/nlrzu4ucyrnk.html
:idea:

Относно триптих Африка - Имам схемата, но не съм броила цветовете, тъй като към всяка част са различни знаците с отделен ключ. Ако искаш, дай си имейла и ще ти ги изпратя, а пък ти прецени дали това търсиш.

Привет на всички! :)
Търся тези книгоразделители, благодаря предварително на отзовалите се :kissyou:

kami19@abv.bg

af8afe5cf373t.jpg
[/URL][/IMG]

-88693455.jpg

тук ги има https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.731571003525711&type=1

РОТВАЙЛЕР

Момичета търся схема на гоблен -куче РОТВАЙЛЕР. Не мога да покажа снимка, защото имам схеми на кучета, но не открих нито една на тази порода. Затова приемам на Емейла всякакви предложения / най-добре пренабор.../. Искам да направя подарък за учителката на детенце, а тя има такава порода куче.:loveglasses:
Благодаря предварително за това, че някой ще се потруди да ми помогне.....:kissyou:

Момичета търся схема на гоблен -куче РОТВАЙЛЕР. Не мога да покажа снимка, защото имам схеми на кучета, но не открих нито една на тази порода. Затова приемам на Емейла всякакви предложения / най-добре пренабор.../. Искам да направя подарък за учителката на детенце, а тя има такава порода куче.:loveglasses:
Благодаря предварително за това, че някой ще се потруди да ми помогне.....:kissyou:

изпратих

Бихте ли ми пратили слънчогледа и на мен, моля!:idea:

Получен! Много благодаря!!!

Последно редактирано:
Здравейте, момичета!

Случайно някоя от вас да се е ровила в нета и да е попаднала на този гоблен на HAED?

Ще съм ви много благодарна ако ми пратите схемата на julieta_karcheva@abv.bg :kiss:

Статус
Not open for further replies.
Назад