ВЪРТЕЛЕЖКА 6

Благодаря ти. Ще ги снимам като са готови. Но не се надявайте да е скоро. Започнах едни лилии и докато не ги свърша не бутам нищо.......

Ей това силистренки сте много производителни,да не взимате "добавки" .... с питието ....:D:loveglasses:

Ей това силистренки сте много производителни,да не взимате "добавки" .... с питието ....:D:loveglasses:

Юрка, винаги си добре дошла при нас - и джин има, и добавки се намират......Само иглите са некачествени при нас...♥♥♥

А моят робин до къде стигна? :confused:
Цеци, твоят робин го оставих в петък сутринта в пощата, но не можах да се добера до компютъра за да пиша.:-| Да се надяваме че ще го получиш утре.

Момичета, благодаря ви за чудесните емоции които ми донесе тази игра.:kissyou::flower::kissyou:

Момичета да се включа и аз :)

Благодаря на всички Ви за прекрасният робин и за хубавите емоции................

Диде, имам известие от бг пощи. Утре сутринта ще си прибера колетчето

Уискито беше в събота, но ако трябва - ще повторим...♥♥♥

Диде, котките са пре мен. Не чакайте скоро да са готови, но ще бъдат един ден...
Много ви благодаря,милички, много са ми хубави !!!!!
За мен беше удоволствие да шия за вас!!!

Днес си взех робина от пощата. Ще го довърша и ще показвам. Искам да ви благодаря за старанието което сте вложили в него и надявам се да сте се забавлявали и да не съм ви затруднила.

Тадаааааааааааааааам ! Готов и рамкиран:idea: поставен до другия да си правят компания.Момичета много ви благодаря.

И аз съм готова с моята част и вече в готов вид, само си чака рамката

Благодаря ви, момичета :kissyou:

:clap::kissyou::clap: Много красиви станаха всички, интересно Ноевия ковчег как ще стане - него съвсем в началото го видях, и ще чакам снимки....:-|

Назад