ВЪРТЕЛЕЖКА 6

Светла, БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ! :kissyou: А Катя ми показа още два подобни робина, единият е с коктейли.....:wine:

Галя :kissyou:
Ира, ако става въпрос за робина с коктейлчетата, то вече съм го натъкмила за следваща Въртележка :idea: Аби скоро беше пуснала схемата - като видях толкова любими питиенца на едно място, веднага взех да кроя планове как да Ви "почерпя" :D

За Did_tag:

За първи път ми се случи за един филм време да видя крайния резултат :greeneye:

Страхотни са!!!!!
Светланке, поради снежни навявания няма да ходя до пощата днес. Ще изчакам да разчистят и до края на седмицата ще изпратя.
Имаш достатъчно време до 03 февруари.Може снега да се разтопи и да става за плаж до тогава :D

Имаш достатъчно време до 03 февруари.Може снега да се разтопи и да става за плаж до тогава :D

Мда, иска ти се плаж, ама няма.....Вали и навява, няма да спре никога.........Вървях през сняг до колене и нагоре, за да дойда на работа. Иначе е приятно у дома до запалената камина, тиквеник с много орехи, гоблен в ръка.............♥♥♥

Мда, иска ти се плаж, ама няма.....Вали и навява, няма да спре никога.........Вървях през сняг до колене и нагоре, за да дойда на работа. Иначе е приятно у дома до запалената камина, тиквеник с много орехи, гоблен в ръка.............♥♥♥

И чаша вино ако добавим и съвсем ще довършим мечтанието....

Светле, тази сутрин ти изпратих пратката. Никой не знае кога ще пристигне......♥♥♥

Аз да попитам, Галя пуснала ли си ми робин или снега е много.........
Просто да знам, да следя нашата пощальонка

Назад