Новият форум е готов

честито, вече направих една проба ,радвам се че може вече да качваме по-големи прикачени файлове е сигурно ще ни е нужно време докато свикнем с новият облик но със сигурност нещата са по-добри от предишните

Абе отварям аз гобленарския сайт но и влизам в непозната за мен страница , докато загрея че съм на точното място ....Приятно съм изненадана че е факт новия облик. Да ни е честит на всички!!!

Докато вдяна ,че съм на нужното място...Умноооо!:baby:Прекрасни сте! Да ни е честит!:clap::clap::clap:

Относно известията - налични са само входящите. А изпратените хич ги няма. :confused:

Благодаря на Динко и Пламен за чудесния нов форум! Благодаря на всички, които са допринесли, за да си имаме този нов виртуален дом! Много приятна еуфория ме е обзела, все едно, че наистина съм в нов дом и с нескрито любопитство разглеждам всяко едно кътче. Момчета, желая ви приятно довършване на работния процес! :kissyou:

И аз си помислих че съм объркала, но веднага се сетих, браво и честито да ни е направо е супер, благодаря на любимата ми Злати за разяснението за съобщенията, че и аз си помислих че са само входящите :kissyou::clap::D

Много се извинявам и не искам да обидя никого с мнението си, но на мен стария форум повече ми харесваше, беше по-приветлив! Въпреки това уважавам огромния труд на админите и съм сигурна, че промяната е била нужна. Явно, просто ми трябва време да свикна и може друга песен да запея. :D

Freeky, още не сме готови с всичко, има доста довършителна работа.

Поздравления за новия облик на форума.Все още свиквам с него.Обаче защо опцията "Албуми" нещо куца?Искам да си направя албум с ушитите ми гоблени,а ми дава грешка,когато искам да кача снимки?Трябва да използвам външен носител ли или още се доизпипват нещата?

Вече работят албумите, ето моят http://www.goblenite.org/album.php?albumid=5
Експериментирайте с функциите, има интересни неща.

Поздравления за новия облик на форума.Все още свиквам с него.Обаче защо опцията "Албуми" нещо куца?Искам да си направя албум с ушитите ми гоблени,а ми дава грешка,когато искам да кача снимки?Трябва да използвам външен носител ли или още се доизпипват нещата?

Това е чудесно! :thumbup: Ще изчакам да завърши обновяването и ще си направя албумите. Тогава може би няма да има нужда от страницата ми във "Вашите творби". :confused:

Назад