Здравейте момичета искам да помоля за схемата на Иверската богородица на Солария. Имах я схемата, но не мога да я намеря.
![]()
mibobo@abv.bg
ПОЩА!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте момичета искам да помоля за схемата на Иверската богородица на Солария. Имах я схемата, но не мога да я намеря.
![]()
mibobo@abv.bg
Здравейте търся схеми и цветове на следната поредица гоблени на черна панама
http://tiia.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.23825.5518560
поща:dareni@abv.bg
Благодаря!!!!
Здравейте,търся схеми на феите от филмчето клуб Уинкс,ако се намират в нечий архив ще съм много благодарна да ми ги пратите на
meil:cvete74@abv.bg
Търся схема на "Раждането на реката" които я има нека ми я изпрати на galq.marinova@abv.bg
Здравейте,търся схеми на феите от филмчето клуб Уинкс,ако се намират в нечий архив ще съм много благодарна да ми ги пратите на
meil:cvete74@abv.bg
Изпратих.:idea:
Здравейте момичета! Преди време си харесах следния гоблен и си свалих схемата( но за съжаление не помня точно от къде) , тези дни си го принтирах и за мое учудване видях , че липсват 5 вертикални реда на левия долен лист. Молбата ми е следната: ако някой разполага с пълната схема нека да я сподели с мен .Предварително благодаря:kissyou: darim_69@abv.bg
Здравейте!
Ще помоля за тези схеми.Натюрморта на Риолис го имам непълен-без ключа и част от схемата.Именно на него се спрях за първи опит на черна панама.
А детския е прекрасен.Виждала съм го в оригинал,където е на частично щампирана панама.
Благодаря на хората,които ще ми съдействат!
Спорна работа на всички!
e-mail:galia.salieva@abv.bg
Първият нямерен. Благодаря,Krystyana!
А този страхотен гоблен дали ще се намери в някой компютър![]()