Заявки за месец- СЕПТЕМВРИ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте момичета искам да помоля за схемата на Иверската богородица на Солария. Имах я схемата, но не мога да я намеря.
i79.jpg

mibobo@abv.bg

ПОЩА!

Здравейте,търся схеми на феите от филмчето клуб Уинкс,ако се намират в нечий архив ще съм много благодарна да ми ги пратите на
meil:cvete74@abv.bg

Здравейте!

Ще помоля за тези схеми.Натюрморта на Риолис го имам непълен-без ключа и част от схемата.Имено на него се спрях за първи опит на черна панама.
А детския е прекрасен.Виждала съм го в оригинал,където е на частично щампирана панама.

Благодаря на хората,които ще ми съдействат!
Спорна работа на всички!
e-mail:galia.salieva@abv.bg

Първият намерен. Благодаря,Krystyana и Ilign!
Ще очаквам и втория...

Последно редактирано:
Здравейте момичета! Преди време си харесах следния гоблен и си свалих схемата( но за съжаление не помня точно от къде) , тези дни си го принтирах и за мое учудване видях , че липсват 5 вертикални реда на левия долен лист. Молбата ми е следната: ако някой разполага с пълната схема нека да я сподели с мен .Предварително благодаря:kissyou: darim_69@abv.bg
Намерен ! Благодаря на iliqn !

Последно редактирано:
Здравейте момичета! Преди време си харесах следния гоблен и си свалих схемата( но за съжаление не помня точно от къде) , тези дни си го принтирах и за мое учудване видях , че липсват 5 вертикални реда на левия долен лист. Молбата ми е следната: ако някой разполага с пълната схема нека да я сподели с мен .Предварително благодаря:kissyou: darim_69@abv.bg

ПОЩА !

Здравейте!

Ще помоля за тези схеми.Натюрморта на Риолис го имам непълен-без ключа и част от схемата.Именно на него се спрях за първи опит на черна панама.
А детския е прекрасен.Виждала съм го в оригинал,където е на частично щампирана панама.

Благодаря на хората,които ще ми съдействат!
Спорна работа на всички!
e-mail:galia.salieva@abv.bg

Първият нямерен. Благодаря,Krystyana!

ПОЩА !

А този страхотен гоблен дали ще се намери в някой компютър :confused:

Здравейте. И на мен много ми харесва този гоблен. Ако го има някой бих искала и аз да се пробвам да го ушия. Имам няколко такива на религиозна тема. Благодаря предварително. Адресът ми е dedivo@abv.bg

Има ли някой схемата на тази красота

Намерен!!! Благодаря Ви момичета!!!

Последно редактирано:
схеми

Момичета, търся св.Константин и Елена и Архангел Михаил-голям на Солария в РМ. Ще съм много благодарна ако ми помогнете.Другарчето,за което ги търся вече не вижда добре като мен и искам да му помогна.Снимки не слагам,защото това са много известни икони.
Още веднъж благодаря от сърце.
Masha

Статус
Not open for further replies.
Назад