Заявки за месец- АВГУСТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
трявна

здравейте момичета имам голяма молба към вас. Ако някой има ключ на гоблена на милена стил трявна да ми го изпрати .Тръгнах да го шия и установих че съм изгубила ключа. Благодаря ви предварително. намерен хиляди благодарности

Последно редактирано:
Продължавам да търся тези люляци.

Поща!:blueflow:

здравейте момичета имам голяма молба към вас. Ако някой има ключ на гоблена на милена стил трявна да ми го изпрати .Тръгнах да го шия и установих че съм изгубила ключа. Благодаря ви предварително.

Поща!:blueflow:

Последно редактирано от модератор:
молба за помощ :)

здравейте мили съфорумки знам, че само вие можете да ми помогнете :)
търся кл'ч на този гоблен, но в дмц надявам се, че някоя от вас го е шила
предварително много ви благодаря за съдействието :kissyou:

схема

Здравейте,момичета и момчета!Моля,ако някой има схема на молитва,но която да започва с Отче наш.......ще съм много благодарна.milo_mil@mail.bg

Все още търся Момичето с шапката-по възможност този вариант.
07ca68cf23af7894e390b2f9a2f91ff4.jpg
[/URL][/IMG]

Намерен! Благодаря много!

Последно редактирано:
Здравейте,момичета!Много харесвам българските пейзажи- Жеравна,Боженци и Бяла тишина.За гоблена Жеравна разбрах,че трябва лично да се поръча при г-жа Чернева.За другите два - Боженци и Бяла тишина-дали някой може да ми изпрати схемите или да ме посъветва от къде мога да си ги закупя?!:confused:
E-mail: vba123@abv.bg
Предварително благодаря на отзовалите се!

Получих нужната информация,за което безкрайно благодаря!

Последно редактирано:
здравейте мили съфорумки знам, че само вие можете да ми помогнете :)
търся кл'ч на този гоблен, но в дмц надявам се, че някоя от вас го е шила
предварително много ви благодаря за съдействието :kissyou:

може ли и за мен elis_1311@abv.bg

благодаря предварително!:idea:

Здравейте,момичета!Много харесвам българските пейзажи- Жеравна,Боженци и Бяла тишина.За гоблена Жеравна разбрах,че трябва лично да се поръча при г-жа Чернева.За другите два - Боженци и Бяла тишина-дали някой може да ми изпрати схемите или да ме посъветва от къде мога да си ги закупя?!:confused:
E-mail: vba123@abv.bg
Предварително благодаря на отзовалите се!

Жеравна и Бяла тишина от тук http://www.eleana-gobelins.com/index.php?route=product/category&path=47&page=2

Момичета, моля ви за ясна и четлива схема на тази фея на зъбките. Може и да е пренабор. Много ми хареса, а схемата е много размазана. Точно сега е времето да я направя на дъщеря ми, защото скоро ще смени първото си зъбче.:idea: Предварително благодаря.

rossi369 .....Имате поща:idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад