Заявки за месец- АВГУСТ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Благодаря, Нев!
Вижда се, че гобленът е много труден, но много ми харесва. Ако е възможно, изпрати. Още веднъж благодаря

Последно редактирано:
здравейте може ли и на мен да ми изпратите момиче в маргаритки на ленарте благодаря предварително
t190978@abv.bg

може ли и на мен схемите с цветята и слънчогледите благодаря предварително
t190978@abv.bg

Последно редактирано от модератор:
Здравейте скъпи съфорумки,искам да ви помоля за по-четлива схема на този часовник,или ако може някоя от вас да япренабере.Ще ви бъда много благодарна.Искам да го ушия за подарък на приятелка новодомка.Благодаря на всеки отзовал се,лек и приятен ден.kalinka2268@abv.bg

Здравейте скъпи съфорумки,искам да ви помоля за по-четлива схема на този часовник,или ако може някоя от вас да япренабере.Ще ви бъда много благодарна.Искам да го ушия за подарък на приятелка новодомка.Благодаря на всеки отзовал се,лек и приятен ден.kalinka2268@abv.bg

Поща!

Преди няколко дена видях някъде ръце събрани като за молитва с броеница между пръстите и сега не мога да я открия,ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.

Схема Везни на Ланарте

Искам да помоля, ако някой има схемата и ключа за синята зодия Везни на Ланарте да ми ги изпрати на пощата ми - fdrumeva@yahoo.com. Търсих из форума, но не можах да открия.
Благодаря предварително.

Искам да помоля, ако някой има схемата и ключа за синята зодия Везни на Ланарте да ми ги изпрати на пощата ми - fdrumeva@yahoo.com. Търсих из форума, но не можах да открия.
Благодаря предварително.

за зодията Везни на Ланарте се нареждам и аз- katq1953@abv.bg

Благодаря предварително.

за зодията Везни на Ланарте се нареждам и аз- katq1953@abv.bg
:rainbow:
Изпратен!

Здравейте! Изключително много съм очарована от всички участници тук! Ще бъда много благодарна, ако ми споделите Вилеровият модел на Мост МОСТАР с конци ДМЦ :
mostar.jpg

Поздрави, valantina@gmail.com

ПРЕКРАСНИ СТЕ! СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРЯ! НАМЕРЕН.

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад