някои от моите неща

• Началник на темата Началник на темата keissi
  • Начална дата Начална дата
Както винаги красиви рози :clap: Панамата от нета ли си я купи или вече ги има и в БГ, защото гледах че по руските сайтове се продава ?

Rossko, не, не съм я купувала. В Бургас има магазин в който правят фланелки с надписи, картинки, там си давам картинките и ги щамповат/незнам точно как се казва този процес/. А може и с термохартия, принтираш си картинката и после с ютията :idea:. Аз получих от една украинка такава картинка, която може до 5 пъти да се превежда на плат, надявам се скоро да покажа какво се е получило.

Разкошен букет! Нямам думи за красотата, която твориш. С ленти определено няма да се справя и не смятам да опитвам, затова ще се възхищавам на твоите творения.

:clap::clap::clap: Невероятно красиви рози:loveglasses: ,тази техника с лентите си е цяло изкуство и затова ще се радвам на твоите творения ,че аз няма да мога да се справя с тях:kissyou:

:kissyou: Благодаря ви момичета, че надничате в моята страничка и харесвате това което правя, макар, че не е точно гоблени. Живот и здраве, ще продължавам да правя от тези кутии, така повече от вас ще ги притежават. А ето и още една, притежание на една съфорумка с голяяяямо сърце, за благодарност, че имам вече стан/надявам се скоро да го покажа и в действие/ :idea:

Ех, Киче, превъзходно направена !На живо е още по- хубава!:clap::clap::clap::clap:А ти си невероятна майстарка.:loveglasses:

Тази вълшебна кутия е вече моя!Киче,благодаря ,достави ми голяма радост!
Една снимка и от мен.
ae902c5ce829.jpg
[/URL][/IMG]

т

Провокираш ме с тези ленти.Надявам се на нац. среща да ни покажеш на живо как се създават тези красоти.

keissi , всичко което правиш е прекрасно.:clap::clap::clap:Гледам, гледам, въздишам и ръцете ме засърбяват . С кутиите някакси ще се справя, ама с лентите ...:idea: ще ми трябват уроци. :kissyou:

Много са красиви! :clap:Абитурентките ти със сигурност ще се зрадват на тази прелест!:clap::kissyou:

Назад