darma_rz Гобленар 17 Февруари 2012 #61 :clap::clap::clap: КРАСОТА!!! ТИ СИ НЕНАДМИНАТА МАЙСТОРКА НА ТЕЗИ БИЖУТА:kissyou:
m_rija 17 Февруари 2012 #62 Фантастични подаръци си направила , Киче! Напълно в твой стил! :clap: :clap: :kissyou:
zezata Гобленар 17 Февруари 2012 #63 Красота и изящество! Кутийката е станала разкошна останаха ми очите в нея. :clap:
ANIMONI 18 Февруари 2012 #64 лелеее,къде съм спала та не съм видяла красотите ,които си създала.И маковете са красиви,но розите ми взеха ума-като истински са.
лелеее,къде съм спала та не съм видяла красотите ,които си създала.И маковете са красиви,но розите ми взеха ума-като истински са.
fani77 Гобленар 19 Февруари 2012 #65 Ейййй, страхотни неща,поздравления! Жалко,че не участвам в играта....!
Topcho 19 Февруари 2012 #67 Разкошна колекция!:clap::clap::clap: И гоблените, и работите с ленти. Направо ми останаха очите в кутийките :loveglasses::clap:
Разкошна колекция!:clap::clap::clap: И гоблените, и работите с ленти. Направо ми останаха очите в кутийките :loveglasses::clap:
keissi 28 Февруари 2012 #68 Момичета, благодаря ви :kissyou: Аз май започвам да се вманиачвам в кутиите и почти не шия гоблен, започнах ги серийно
Момичета, благодаря ви :kissyou: Аз май започвам да се вманиачвам в кутиите и почти не шия гоблен, започнах ги серийно
venipetgab 29 Февруари 2012 #71 Чудесни са кутийките!:clap::clap::clap: Много е хубаво отвреме-навреме да се разнообразяваме с нови неща. Каква ли ще е следващата мания?:idea::kissyou:
Чудесни са кутийките!:clap::clap::clap: Много е хубаво отвреме-навреме да се разнообразяваме с нови неща. Каква ли ще е следващата мания?:idea::kissyou:
matcata 29 Февруари 2012 #75 :clap:Къде ще отваряш магазин,а може и онлайн да ги предлагаш:loveglasses:
keissi 3 Март 2012 #77 :kissyou: Благодаря ви момичета! Подаръка е получен, хайде и в моята страничка.
Vili_SS 3 Март 2012 #80 Много е красиво :clap: , как се прави тази прелест, не съм опитвала :clap: :clap: