някои от моите неща

• Началник на темата Началник на темата keissi
  • Начална дата Начална дата
Хайде да покажа, че и аз шия. След като я уших само за месец, два ми отне да измисля как да направя цветята, е не станаха точно камелии и има какво още да се желае, но вече я показвам.

Киче ,не спирам да се възхищавам на прекрасните цветни фантазии,които претворяваш наяве!Имаш златни ръце !

Чудесен резултат! Невероятна красота ! Съвсем истинска е, като жива! :clap:

Уааауууу че красота,страхотна комбинация си направила,много ми хареса,ама много.Би ли я донесла на срещата да я видим на живо моляяяяяя:kissyou:

:eek: Уау, невероятна красота!!! Така са подбрани и изпълнени различните техники ,че не мога да разбера кое е шито ,кое е ленти :clap:

еййй голяма красота,красавица ;) а тези цветя така нежни.... много красиво връщам се да я гледам отново и отново ;)

Ле-леее, какви невероятни неща си направила. И кутийките, и иглениците, и гоблените, всичко е много красиво и майсторски изпипано. Ама тази мадама просто ми взе ума. Поздравления!:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Невероятни неща правиш , Киче!!!! Просто не ми се излиза от твоята страничка :loveglasses: :loveglasses: :kissyou:

Браво, нещата наистина са невероятни. Много ме заинтригува това с лентите и затова ще си позволя за питам. Принта, върху който бродираш готов ли се купува или някой ти го прави? И още нещо, къде може да се прочете нещо за техниката на това бродиране? Ти си ненадминат майстор :clap: . Аз срещу теб да тръгна, пак няма да те стигна :(

Поздравления , всичко е много красиво и бродериите с ленти са разкошни :loveglasses: Нещо което мене лично много ме мъчи :kissyou:

И аз понякога си викам няма да включвам компютъра да шия повече, ама не става :D май по-добре без него от време на време :confused: отново много красиви неща показваш браво :clap:

Ааа този прозорец и аз съм го шила, много е нежен. Браво и за иглениците.

Назад